Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας στηνέκθεση TTR – Romanian Tourism Fair στο Βουκουρέστι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έκθεση TTR – Romanian Tourism Fair στο Βουκουρέστι, η οποία διήρκησε από τις 12-15 Μαρτίου 2015. Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας έδωσε δυναμικά το παρόν σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Βόλου, τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου και τον Δήμο Νοτίου Πηλίου. Την πρώτη μέρα της έκθεσης έγινε συνάντηση των εκπροσώπων φορέων της Μαγνησίας με τον έλληνα Πρέσβη στο Βουκουρέστι, κ. Γρηγόρη Βασιλοκωνσταντάκη, ενώ τις υπόλοιπες μέρες τόσο το κοινό όσο και τουριστικοί πράκτορες συναντήθηκαν με επαγγελματίες της Μαγνησίας και πραγματοποιήθηκαν κρατήσεις για την καλοκαιρινή σεζόν.

Εκτός από το έντυπο υλικό, που διετέθει κατά τη διάρκεια της έκθεσης από εκπαιδευμένο προσωπικό στα ρουμάνικα, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην προβολή των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων καθώς και σε εκδηλώσεις γαστρονομίας που πραγματοποιήθηκαν καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας με την χορηγία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και του Δήμου Βόλου. Το ρουμάνικο κοινό γεύτηκε τα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής και παράλληλα, μέσω των φυλλαδίων που μας διέθεσαν οι χορηγοί, αναπτύχθηκαν οι προϋποθέσεις για εξαγωγές προϊόντων στο εξωτερικό από Ρουμάνους που ενδιαφέρονται να εισάγουν στις επιχειρήσεις τους ελληνικά προϊόντα.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έγινε παρουσίαση της Μαγνησίας από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με προσκεκλημένους δημοσιογράφους που απασχολούνται με το τουριστικό ρεπορτάζ και τουριστικούς πράκτορες από γραφεία όλης της Ρουμανίας. Δημιουργήθηκαν επαφές ούτως ώστε να συνεχιστεί η προβολή της Μαγνησίας στη Ρουμανία και στο άμεσο μέλλον. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης κληρώθηκαν πέντε τριήμερες διανυκτερεύσεις στην περιοχή μας και τέθηκαν οι βάσεις για διεξαγωγή fam trip στους συμμετέχοντες.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας θα ήθελε να ευχαριστήσει τους φορείς, τους επιχειρηματίες της αποστολής καθώς και όλους τους χορηγούς που βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της έκθεσης, και πιο συγκεκριμένα, τον Σύλλογο Επαγγελματιών Μακρινίτσας, τον Γυναικείο Συνεταιρισμό Βυζίτσας «ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ», τον Γυναικείο Αγροτουριστικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς «ΖΑΓΟΡΙΝ», τον Αγροτικό Παραγωγικό Συνεταιρισμό Ν. Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ», τον Όμιλο Ερευνών Πηλίου, το Μakro, το καφεκοπτείο «Ο ΚΟΚΟΡΑΣ», το τυροκομείο «ΚΑΡΑΚΑΝΑΣ», την βιομηχανία συσκευασίας ελιών «Καλόγηρος», το Οινοποιείο Αποστολάκη, το Οινοποιείο – Αποσταγματοπείο Τοκαλής, την «Έψα», το ξενοδοχείο Μαϊστράλι, το ξενοδοχείο Portaria Hotel and Spa, τους Βιολογικούς Ελαιώνες Κωνσταντίνου Αγριγιάννη και το Μουσείο Ελιάς και Λαδιού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει