Η απάντηση της Μιμής Ντενίση για την πολυσυζητημένη δήλωση για τον Αλέξη ΓεωργούληΤην απάντησή της σχετικά με μια πρόσφατη δήλωση που έκανε για τον Αλέξη Γεωργούλη και την εκλογή του στην Ευρωβουλή θέλησε να δώσει η Μίμη Ντενίση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Να θυμίσουμε ότι η ηθοποιός σε ερώτηση του Τάσου Τρύφωνος για τον αν περίμενε την εκλογή του Αλέξη Γεωργούλη στην Ευροβουλή είχε πει: «Ναι γιατί ξέρω πως ψηφίζουν οι Έλληνες. Είναι δημοφιλής, είναι ωραίος, τον έχουν δει σε 100 σειρές, τον ψηφίζουν. Δεν κρίνω το αν πρέπει ή όχι. Αν είναι ο Αλέξης Γεωργούλης και πλάι είναι ένας που έχει κάνει τρία διδακτορικά και είναι καθηγητής πανεπιστημίου στο Princeton, θα ψηφίσει τον Αλέξη Γεωργούλη. Δεν λέω ότι δεν του αξίζει ή ότι δεν θα τα βγάλει πέρα, λέω απλώς ότι ο Έλληνας δεν ψηφίζει με λογική».

Η ηθοποιός θέλοντας να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε με την παραπάνω δήλωση, έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram: «Αναλύσεις επί αναλύσεων διάβασα αυτή την εβδομάδα για το τι εννοούσα σε σχέση με τον Αλέξη.. Ερμηνείες και κυρίως παρερμηνείες για κάτι απλό και αληθινό που είπα. Με ρωτήσαν αν περίμενα να βγει ο Γεωργούλης.. και είπα ναι.

Είναι δημοφιλής έχει παίξει σε πολλές αγαπημένες σειρές.. όταν υπάρχει εάν όνομα σαν το δικό του σαν το δικό μου και άλλων συνάδελφων είναι φυσικό ο ψηφοφόρος να το ψηφίσει πρώτο.. και ας είναι πλάι κάποιος με 3 πτυχία. Αυτή είναι η αλήθεια.

Ο Έλληνας ψηφίζει και με το συναίσθημα.. αυτούς που αγαπάει.. Από κει και πέρα όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Όχι πριν!! Και σίγουρα δεν θα έκρινα εγώ.. δεν είναι του χαρακτήρα μου.. πριν καν δούμε το αποτέλεσμα της δουλειάς του τον Αλέξη γιατί και τον εκτιμώ κ τον αγαπώ. Και βλέπω πως προσπαθεί να κρατήσει την προσωπικότητα του έχοντας μια καινούργια θέση και ζωή. Αυτά…και ξέρω πως έχει πολλά και ενδιαφέροντα σχέδια στο νου του».

Πηγή: govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019, 02:46

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει