Η αποκάλυψη του Γιώργου Καπουτζίδη για τις «Σαββατογεννημένες»Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη το ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος περιέγραψε μεταξύ άλλων ένα απολαυστικό παρασκήνιο για την αγαπημένη σειρά «Σαββατογεννημένες».

«Είχα γράψει τις Σαββατογεννημένες και κλείνω ραντεβού με το Mega. Την παραμονή του ραντεβού είχα πει, μάλιστα, στο στούντιο ΑΤΑ ότι ο ένας ρόλος είναι για τον Αργύρη Αγγέλου. Τον είχαν δει κιόλας, τους είχε αρέσει άρα σχεδόν τον είχαν κλείσει. Άρα είχε και ο Αργύρης αγωνία. Μέναμε στην ίδια πολυκατοικία τότε. Πηγαίνω στην καφετέρια να πω στα παιδιά ότι έχω ραντεβού με το Mega! Ξεκινάμε να κερνάμε σφηνάκια και καταλήγουμε όλοι μαζί σε ένα νυχτερινό μαγαζί.

Εκεί ήπια πολύ που δεν πίνω κιόλας και βασικά δεν μεθάω. Αυτή ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που ήπια πολύ και μέθυσα.

Δεν θυμάμαι πως γύρισα στο σπίτι. Κοιμήθηκα με τα ρούχα και χτυπάει στις 8 το πρωί το τηλέφωνο, ήταν η μητέρα μου για να ξυπνήσω να πάω στο ραντεβού. Δεν ακούω εγώ τίποτα. Παίρνουν τηλέφωνο τον Αργύρη, ανεβαίνει από τον κάτω όροφο, χτυπάει το κουδούνι, τίποτα. Με παίρνει και η αδελφή μου, απαντάω εγώ με τη μία.

Την ίδια ώρα χτυπάει και ο Αργύρης το κουδούνι, ανοίγω και μου λέει “είσαι πολύ…”. Με σπρώχνει, με βάζει μέσα στο μπάνιο και με τα ρούχα μου ανοίγει τη βρύση. Δεν το έχασα τελικά το ραντεβού αλλά πηγαίνω και γύριζαν όλα», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και σεναριογράφος.

Πηγή: govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019, 02:13

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει