Η αστυνομία βρήκε πτώμα που θεωρείται ότι ανήκει σε αγνοούμενη πεζοπόρο


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019, 11:15

Το πτώμα μίας γυναίκας η οποία χάθηκε πριν από δύο εβδομάδες όταν έκανε πεζοπορία, εικάζεται ότι βρήκε η αστυνομία της Αυστραλίας.

Σύμφωνα με τον Τύπο «κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έρευνας, η αστυνομία εντόπισε το πτώμα, το οποίο θεωρείται ότι ανήκει στην Κλερ Χόκριτζ».

Η άτυχη γυναίκα είχε πάει για πεζοπορία με δύο φίλους της, ωστόσο χάθηκαν τα ίχνη της, ενώ οι άλλοι δύο εντοπίστηκαν εγκαίρως.

Ο ένας, είναι ο 40χρονος Που Τραν, ο οποίος βρέθηκε χθες από έναν αγρότη της περιοχής σε ένα μαντρί κοντά στο Άλις Σπρινγκς. Ο ίδιος είπε ότι επέζησε, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, πίνοντας νερό που προοριζόταν για τα ζώα.

Τρεις ημέρες νωρίτερα είχε βρεθεί το τρίτο μέλος της παρέας, η Τάμρα Μακμπίθ-Ράιλι, σε απόσταση 1,5 χλμ από το αυτοκίνητο με το οποίο ταξίδευαν στον δυσπρόσιτο βορρά της Αυστραλίας.

Η 52χρονη Μακμπίθ-Ράιλι είπε ότι το αυτοκίνητο είχε βουλιάξει στην άμμο.

Για μερικές ημέρες η παρέα παρέμεινε κοντά στο αυτοκίνητο και επέζησε καταναλώνοντας τις λιγοστές προμήθειες που είχε μαζί της, εξήγησε η ίδια.

Όταν όμως τελείωσε το πόσιμο νερό ο Που Τραν και η Χόκριτζ πήγαν προς αναζήτηση βοήθειας παίρνοντας μαζί τους μόνο μια πυξίδα και ένα GPS.

Η αστυνομία αρχικά ήλπιζε ότι η Χόκριτζ θα βρισκόταν ζωντανή αφού μαζί με τον Που Τραν είχαν βρει νερό, αλλά οι δυο τους τελικά αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019, 11:15

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει