Η αστυνομία πήρε τη «λάθος απόφαση» καθυστερώντας την επέμβασή της στο σχολείοΠρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022, 21:01

Η αστυνομία πήρε τη «λάθος απόφαση» την Τρίτη μη μπαίνοντας γρήγορα μέσα στο σχολείο της μικρής πόλης Ουβάλντε, όπου είχε οχυρωθεί μέσα σε μια τάξη ένας σκοπευτής ο οποίος διέπραξε μακελειό, δήλωσε την Παρασκευή ο Στίβεν Μακ Κράου, ο διευθυντής του υπουργείου Δημόσιας Ασφάλειας του Τέξας.

«Όπως αποδείχθηκε, τώρα, ασφαλώς και δεν ήταν η σωστή απόφαση. Ήταν η λάθος απόφαση, τελεία και παύλα», δήλωσε όταν ρωτήθηκε για τον χρόνο που χρειάστηκε για την επέμβαση των δυνάμεων της τάξης, η οποία επικρίθηκε έντονα. Δεκαεννιά πράκτορες που βρίσκονταν επί τόπου περίμεναν μια μονάδα επέμβασης της αστυνομίας των συνόρων, σχεδόν μια ώρα μετά την εισβολή που σκοπευτή, του Σαλβαδόρ Ράμος, μέσα στο σχολείο.

«Ήταν λάθος η απόφαση της αστυνομίας όταν πίστεψε ότι είχε ένα “άτομο που είχε οχυρωθεί” που δεν ήταν πλέον ενεργός σκοπευτής σε σχολείο του Τέξας. Τελεία και παύλα», δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη Τύπου.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022, 21:01Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει