Η Βουλή συνέρχεται…Λίγες μόνο μέρες κράτησε η θερινή ραστώνη για τους Βουλευτές και κυρίως  για  τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου και τους υπαλλήλους της νομοθετικής υπηρεσίας καθώς ο ναός της Δημοκρατίας άνοιξε τις πύλες του για να δεχτεί νομοσχέδια και προτάσεις νόμου.

Με μια κύρωση για τα προσωπικά δεδομένα θα ξεκινήσει η εβδομάδα ,πρόκειται για ενσωμάτωση οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης ,και στη συνέχεια θα έχουμε το καυτό θέμα της ακέφαλης δικαιοσύνης.

Η Διάσκεψη των Προέδρων την ερχόμενη Πέμπτη θα εκφράσει τη γνώμη της για τους επιλεγέντες Δικαστές ,μετά την απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου να μην υπογράψει το Προεδρικό Διάταγμα για τους δικαστές που είχε προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την πρόταση των μελών της Διάσκεψης των Προέδρων για την επιλογή Προέδρου και Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου το λόγο θα  έχει το Υπουργικό Συμβούλιο.

Στη συνέχεια θα υπάρχει άπλετος χρόνος για τα πρώτα νομοσχέδια του Φθινοπώρου ,δηλαδή τις αλλαγές στους ποινικούς κώδικες ,αναπτυξιακό νόμο κι άλλα πολλά.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019, 17:17

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει