Η Δημοτική Αρχή Βόλου καταγγέλει την εκ νέου καταστροφή του χλωριωτή στις Σταγιάτες

“Ξεφεύγει από κάθε λογική και αποδεκτή, κοινωνικά, πρακτική, η ενέργεια των γνωστών – αγνώστων να καταστρέψουν, για μια ακόμη φορά, τον χλωριωτή στις εγκαταστάσεις του αντλιοστασίου της ΔΕΥΑΜΒ στις Σταγιάτες”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ξεφεύγει από κάθε λογική και αποδεκτή, κοινωνικά, πρακτική, η ενέργεια των γνωστών – αγνώστων να καταστρέψουν, για μια ακόμη φορά, τον χλωριωτή στις εγκαταστάσεις του αντλιοστασίου της ΔΕΥΑΜΒ στις Σταγιάτες, την ώρα που ο Βόλος και η ευρύτερη περιοχή απολάμβαναν τους καρπούς μιας διαρκούς, επίμονης και επίπονης προσπάθειας προσέλκυσης επισκεπτών και της ανάδειξής τους ως πρώτου τουριστικού προορισμού της χώρας, στην περίοδο των γιορτών!

Ας αντιληφτούν όλοι επιτέλους που δρουν με βάση τα μικρά τους ιδιοτελή συμφέροντα και τις προσωπικές τους επιδιώξεις, ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή λειτουργεί με βάση το δημόσιο συμφέρον των πολιτών, για την εξυπηρέτηση του οποίου δεν φείδεται χρόνου και προσπαθειών, ούτε κάμπτεται από τέτοιες ανόητες και αντικοινωνικές, εχθρικές προς το Δήμο και τον πολίτη πράξεις.

Για πολλοστή φορά καλούμε όλους, ανεξαρτήτως πολιτικής ή κομματικής προέλευσης, να συμπαραταχτούν και να αγωνιστούν μαζί μας για τα αυτονόητα, για τον στόχο που πρέπει να είναι ένας και μοναδικός και αφορά την ανάπτυξη της πόλης που ζούμε και δημιουργούμε, του Βόλου που ονειρευόμαστε και αγαπάμε.

Εμείς ως Δημοτική Αρχή δείξαμε τις προθέσεις μας, αγόγγυστα παλεύουμε για να καλύψουμε λάθη και ελλείψεις του παρελθόντος, αλλά παρά ταύτα τείνουμε χείρα συνεργασίας προς όλους. Όσοι αγαπούν την πόλη θα το δώσουν. Οι άλλοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν στους πολίτες και τη συνείδησή τους (αν έχουν ακόμη).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει