Η διάδοχος του βελγικού θρόνου πριγκίπισσα Ελισάβετ, σε στρατιωτική εκπαίδευσηΠρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022, 06:37

Είναι μόλις 20 χρόνων και θα γίνει η πρώτη βασίλισσα του Βελγίου μετά τον πατέρα της, βασιλιά Φίλιππο. Ο λόγος για την διάδοχο του βελγικού θρόνου, την πριγκίπισσα Ελισάβετ, η οποία προετοιμάζεται από μικρή ηλικία, για το γεγονός της ενθρόνισής της. Άλλωστε ήταν μόλις εννέα ετών, εκφώνησε την πρώτη της ομιλία στα εγκαίνια ενός νοσοκομείου για παιδιά.

Αυτό το μήνα πάντως, λαμβάνει στρατιωτική εκπαίδευση, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε το βελγικό παλάτι και δείχνουν την πριγκίπισσα Ελισάβετ με στολή καμουφλάζ, βαμμένο πρόσωπο, να κρατάει όπλο και να εκπαιδεύεται στη θερινή στρατοπέδευση της Βασιλικής Στρατιωτικής Ακαδημίας.

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουλίου και επιτρέπει στους εκπαιδευόμενους να αποκτήσουν δεξιότητες και γνώσεις σε τεχνικές περιπολίας και ηγεσίας. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δοκιμάζονται στο πώς μπορούν να διαχειριστούν το άγχος και την κόπωση κατά τη διάρκεια εξαντλητικών ασκήσεων επί εδάφους.

Η πριγκίπισσα αποφοίτησε από την Ακαδημία το 2021, αφού σπούδασε κοινωνικές και στρατιωτικές επιστήμες για ένα χρόνο. Αυτή τη στιγμή είναι εγγεγραμμένη στο Lincoln College της Οξφόρδης. Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι και ο μικρότερος αδελφός της, πρίγκιπας Γκάμπριελ, θα ακολουθήσει τα βήματά της στο στρατιωτικό κολέγιο, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Τatler.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022, 06:37

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει