Η Ελλάδα προτίθεται να επεκτείνει τις απευθείας πτήσεις από ρωσικές πόλειςΗ Ελλάδα προτίθεται το 2019 να επεκτείνει το πρόγραμμα των πτήσεων από πόλεις της ρωσικής περιφέρειας προς την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, δήλωσε η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, από τη Μόσχα όπου πραγματοποιεί επίσκεψη, μεταδίδει το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ria Novosti.

«Το 2019 δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο πρόγραμμα των πτήσεων και εγκαινιάζουμε νέους προορισμούς. Θα υπάρξουν μόνιμες πτήσεις προς το Ηράκλειο, την Κω, την Ζάκυνθο και άλλες πόλεις, ώστε οι Ρώσοι τουρίστες να μπορούν να φθάσουν εύκολα σ’ αυτούς τους προορισμούς», δήλωσε η Ελληνίδα υπουργός Τουρισμού.

Επεσήμανε επίσης ότι η Ελλάδα έχει περίφημες σχέσεις με τους Ρώσους τουριστικούς πράκτορες και καταβάλλει προσπάθειες να επεκτείνει γεωγραφικά τις πτήσεις από την Ρωσία. «Από τη μία πλευρά, εγκαινιάζουμε νέους προορισμούς από τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη και από την άλλη προσθέτουμε τις ρωσικές περιφέρειες από τις οποίες θα πραγματοποιούνται πτήσεις με προορισμούς την Αθήνα και Θεσσαλονίκη», διευκρίνισε η Έλενα Κουντουρά.

«Αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται πτήσεις από 18 πόλεις της Ρωσίας, αλλά το 2019 σχεδιάζουμε να επεκτείνουμε γεωγραφικά τους προορισμούς αυτούς. Ήδη συζητάμε γι αυτό το θέμα με τις πόλεις Μινεράλνιε Βόντι, Βόλγκογκραντ, Σικτιφκάρ και άλλες πόλεις» δήλωσε η Έλενα Κουντουρά και προσέθεσε πως «η πολιτική μας συνίσταται στο να προσθέτουμε κάθε χρόνο νέες πόλεις, ώστε να είναι πιο εύκολο για τους τουρίστες να ταξιδεύουν».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019, 06:50

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει