«Η Ελληνίδα ήταν ο συνεκτικός κρίκος που κράτησε την χώρα όρθια»Για τον ρόλο της γυναίκας στην ελληνική κοινωνία μίλησε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρήστος Σπίρτζης, στην Παλλήνη.

Ο κ. Σπίρτζης εξήρε τους πολλούς, διαφορετικούς και σημαντικούς ρόλους που εκπροσωπεί η σύγχρονη γυναίκα και τόνισε αναφερόμενος στα χρόνια των μνημονίων και της οικονομικής κρίσης ότι «Η Ελληνίδα ήταν ο συνεκτικός κρίκος που κράτησε την χώρα όρθια».

Έχοντας ο ίδιος στο πλευρό του τη σύζυγό του, συζήτησε με πλήθος γυναικών από την Ανατολική Αττική για την καθημερινότητα, τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και έκανε ειδική αναφορά στις εργαζόμενες μητέρες αλλά και στις γυναίκες της τρίτης ηλικίας.

«Η μητέρα που εργάζεται για να βοηθήσει στην ανατροφή των παιδιών της, η γιαγιά που από την κουτσουρεμένη σύνταξή της στήριξε τους άνεργους της οικογενείας, η μητέρα που είδε με πόνο τα παιδιά της να φεύγουν στο εξωτερικό, είναι γυναίκες που έχουν τον θαυμασμό όλων μας», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019, 16:53

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει