Η Ελληνική Αστυνομία εξοπλίζεται με Yamaha Tracer 700 


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020, 10:51

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις των γραφείων Διεύθυνσης ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών, η Ελληνική Αστυνομία παρέλαβε μοτοσικλέτες Yamaha Tracer 700, που αποτελούν δωρεά του κ. Οδυσσέα Κυριακόπουλου, ενός ακόμα δωρητή και του Ομίλου της Μοτοδυναμικής.  

Στην τελετή παρευρέθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο κ. Οδυσσέας Κυριακόπουλος, ενώ τον Όμιλο της Μοτοδυναμικής εκπροσώπησαν ο κ. Πάρης Κυριακόπουλος (Πρόεδρος Δ.Σ.), ο κ. Σωτήρης Χατζίκος (Διευθύνων Σύμβουλος) και ο κ. Ιωάννης Σώκιαλης (Διευθυντής κλάδου Yamaha). Από την πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας παρευρέθηκαν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, ο Διοικητής της Άμεσης Δράσης Ταξίαρχος Κώστας Κουτσιβίτης, ο Διοικητής της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αστυνομικός Διευθυντής Γιάννης Τριαντάφυλλος και ο Διοικητής της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών Αστυνόμος Β’ Πέτρος Λαγουδάκος, ενώ παρόντες ήταν και οι οδηγοί των μοτοσικλετών. Οι μοτοσικλέτες βρίσκονται ήδη σε χρήση από την Ελληνική Αστυνομία από τα μέσα Μαρτίου. Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς όλους τους δωρητές για την προσφορά τους, ενώ ο κ. Οδυσσέας Κυριακόπουλος έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στους αστυνομικούς που στελεχώνουν την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ  

To Yamaha Tracer 700 αποτελεί μια από τις κορυφαίες μοτοσικλέτες της κατηγορίας, συνδυάζοντας εργονομία και σύγχρονες προδιαγραφές. Με τον δικύλινδρο κινητήρα CP2 των 689cc, είναι μια εξαιρετική επιλογή τόσο εντός όσο και εκτός πόλης. Σε συνδυασμό με την ενιαία και ευρύχωρη σέλα, το ρεζερβουάρ των 17 λίτρων και τη ρυθμιζόμενη ζελατίνα, δίνει τη δυνατότητα για μεγαλύτερη άνεση σε κάθε περιβάλλον οδήγησης. Και όλα αυτά με το μικρότερο βάρος της κατηγορίας με μόλις 196 κιλά πλήρες υγρών.  


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020, 10:51

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει