Η ΕΟΠΕ ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Σαντάνα


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020, 20:27

Την ανανέωση της συνεργασία της με τον Ομοσπονδιακό προπονητή των εθνικών ομάδων μπιτς βόλεϊ, Τίε Σαντάνα, ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ, με… φόντο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο Βραζιλιάνος προπονητής ανέλαβε τεχνικός σύμβουλος των Εθνικών ομάδων τον Νοέμβριο του 2018.

Ο Σαντάνα δήλωσε μετά την επέκταση της συνεργασίας του με την ΕΟΠΕ: «Είμαι χαρούμενος για την πρόταση επέκτασης της συνεργασίας μου, αφού παρά τις ατυχίες που υπήρξαν θεωρώ ότι έγινε καλή δουλειά και τα αποτελέσματα ήταν θετικά. Πέραν του στόχου για το Τόκιο, που θεωρώ ότι είναι εφικτός και θα τον παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, αισθάνομαι εξίσου σημαντικό τον στόχο της ανάπτυξης και την εξασφάλιση του μέλλοντος του αθλήματος στην Ελλάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση τις ΕΟΠΕ καθώς και όλους τους συνεργάτες μου και τους αθλητές για το εξαιρετικό περιβάλλον μέσα στο οποίο βρίσκομαι στην χώρα σας. Υπόσχομαι να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να βρεθεί το ελληνικό μπιτς βόλεϊ και πάλι σε πρωταγωνιστικό ρόλο».

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ αναφέρει:

«Ανανέωση της συνεργασίας με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Τίε Σαντάνα αποφάσισε η Ε.Ο.ΠΕ. μετά από εισήγηση της Επιτροπής Beach Volley, για να γίνει η προσπάθεια για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο για το 2021. Το γεγονός ότι οι πρόσφατες εξελίξεις με την αναβολή για ένα χρόνο των Ολυμπιακών αγώνων δίνει εκ νέου ελπίδες στην προσπάθεια της χώρας μας να είναι παρούσα στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση, σε συνδυασμό με την καλή πορεία στην ανάρρωση της Βίκυς Αρβανίτη, αξιολογήθηκαν και οδήγησαν την Ομοσπονδία στην επέκταση της συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο τεχνικό.

Η Ομοσπονδία επιθυμεί με την απόφαση αυτή να ενισχύσει την ανάπτυξη του Beach Volley για τα επόμενα χρόνια και να βάλει τις βάσεις για την δημιουργία αθλητών και ομάδων με προοπτική για νέες επιτυχίες σε ένα άθλημα που χάρισε πολλές διακρίσεις στην χώρα μας. Να μπει έτσι δυναμικά στον σχεδιασμό από το 2021 και μετά, αφού για εφέτος η δραστηριότητα στο άθλημα θα βρίσκεται σε αναγκαστική ύφεση».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020, 20:28

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει