Η ΕΠΟ από εκτροπή σε εκτροπή…


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020, 02:06

Γιώργος Αρκουλής

Το πόσο ανεπαρκής είναι η διοίκηση Γραμμένου στην ΕΠΟ, έχει επισημανθεί από την στήλη έγκαιρα και καθαρά. Αυτή τη φορά είναι φανερό πως βρισκόμαστε σε ένα ακόμη αδιέξοδο ένεκα ανικανότητας (ή υποταγής σε παρασκηνιακές κινήσεις πανίσχυρων παραγόντων…) να οριστεί σωστά και με βάση τον ΚΑΠ ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο. Ενας τελικός, ο οποίος είχε προγραμματιστεί για το προσεχές Σάββατο στο γήπεδο της Ριζούπολης μιας και δεν μπορούσε να γίνει στο ΟΑΚΑ ή στο «Καραϊσκάκη», δηλαδή τις έδρες των φιναλίστ.

Ξαφνικά λοιπόν, η πλευρά του Ολυμπιακού προτείνει το…ΟΑΚΑ με την παράκληση να μετατεθεί ο αγώνας για αργότερα, προκειμένου τα καμάρια του «Θρύλου» να ξεκουραστούν επαρκώς για τον αγώνα με την Γούλβς στις 5 Αυγούστου. Την ίδια ώρα, η αντίπαλος του Ολυμπιακού δεν έκανε αντίστοιχο αίτημα στην εγγλέζικη ομοσπονδία, διότι απλώς, εκεί το αντικείμενο αντιμετωπίζεται ως  πολύ σοβαρ’η υπόθεση και όχι ως χαβαλές…

Με συνοπτικές διαδικασίες, η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ δέχτηκε το αίτημα ξεκούρασης του Ολυμπιακού και φαίνεται πως πάει τον τελικό για τέλος Αυγούστου!!! Ωστόσο, στο σίριαλ παρεμβαίνει η ΕΛ.ΑΣ και με ξαφνική απόφαση κρίνει ακατάλληλο το γήπεδο του Απόλλωνα, μολονότι ο τελικός –βάσει του πρωτοκόλλου της πανδημίας- θα γίνει με παρουσία ελάχιστων θεατών! Που σημαίνει ότι η ΕΠΟ από διοργανώτρια μεταβάλλεται σε «μπαλάκι του τένις», αν και στηριζόμενη στο περίφημο «αυτοδιοίκητο» που την οπλίζει έναντι της Πολιτείας, θα μπορούσε να μη δεχτεί εκτροπή από την αρχική της απόφαση, δηλαδή να γίνει ο τελικός το Σάββατο και σεβόμενη την αδυναμία της ΕΛ.ΑΣ, να ορίσει έδρα του τελικού το γήπεδο της Εράνης Φιλιατρών ή του Αργους Ορεστικού. Ετσι κι’ αλλιώς, στις εξέδρες τους, οι τριακόσιοι νοματαίοι (βαριά – βαριά), χωράνε και περισσεύουν στις εξέδρες.

  


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020, 02:10

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει