Η ΕΡΤ Βόλου συναντά φίλους και ακροατές σε ένα από τα πιο παλιά μουσικά στέκια το café Santan

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Οι εποχές που βιώνουμε και ζούμε είναι ιδιαίτερα δύσκολες και με πολλά και προβλήματα. Η διέξοδος, πολλές φορές βρίσκεται σε απλά και όμορφα πράγματα. Η μουσική είναι μια από αυτές. Σκεφτήκαμε, εμείς οι άνθρωποι της ΕΡΤ Βόλου, να βρεθούμε με φίλους και ακροατές, σε ένα από τα πιο παλιά μουσικά στέκια του Βόλου, το café Santan (Εργατικού Κέντρου 12, Βόλος), με live μουσική από το τοπικό συγκρότημα “jacks”. Η βραδιά για συνεχιστεί με μουσικές επιλογές από τον αλληλέγγυο μουσικό παραγωγό της ΕΡΤ Βόλου και dj Δημήτρη Σιαφάκα.

Συνεχίζοντας, όμως, την προσπάθεια αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες, η ΕΡΤ Βόλου, προσπαθεί να συγκεντρώσει παπούτσια για τους συνανθρώπους μας που διαβαίνουν το δρόμο της σκληρής πορείας τους προς την ελευθερία, μέσα από δύσκολες καιρικές συνθήκες. Έτσι και την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, θα συγκεντρώσουμε ανδρικά και γυναικεία παπούτσια από 37 νούμερο και πάνω.

Η ανάγκη για την συνάντηση αυτή στο πλαίσιο της φιλίας, της γνωριμίας και της αλληλεγγύης θα αποδώσει με την συμμετοχή όλων.

Και όπως λέμε στο ραδιόφωνο “καλώς να ορίσετε στην παρέα μας”

Οι “ Jacks” είναι:
Βεατρίκη Βρύση: Φωνή Ντέφι
Ανθή Τσιρογιάννη: Φωνή , Πλήκτρα
Δημήτρης Λεφάκης: Κιθάρα
Κώστας Αγγελόπουλος: Μπάσσο
Αλέξανδρος Κλημεντόπουλος: Ντραμς
Οι “Jacks” Δημιουργήθηκαν το 2006 στο Βόλο. Οι επιρροές είναι η μουσική της
 δεκαετίας του ‘60, του πρώιμου πανκ και του rock n roll στην πρώτη του
ηλικία με σταγόνες soul.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει