Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναζητά στελέχη με ταλέντο και στις… ληστείες τραπεζώνΠρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023, 14:05

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, άλλοτε πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας που διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδό της στη Βουλή, έχει συμπεριλάβει στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματός της, μια κατηγορία με όσες επαγγελματικές και προσωπικές δεξιότητες μπορεί να είναι χρήσιμες. 

«Συμπληρώνοντας αυτή τη φόρμα, μας βοηθάτε να σας γνωρίσουμε καλύτερα και να επικοινωνήσουμε μαζί σας πάνω στα ταλέντα σας και τις επαγγελματικές ή ερασιτεχνικές δεξιότητές σας», αναφέρει το μήνυμα στην κορυφή της σελίδας.

Ακριβώς από κάτω υπάρχει μία φόρμα, όπου οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία, αλλά και τις «επαγγελματικές και προσωπικές δεξιότητες που μπορεί να είναι χρήσιμες στο κίνημα», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, στη λίστα που ακολουθεί δεν υπάρχουν όλες οι πιθανές δεξιότητες που μπορεί να σας έρθουν στο κεφάλι, παρά μόνο 20 συγκεκριμένες. Από χειριστή Η/Υ και μάστορα, μέχρι μάγειρα και… ληστή τραπεζών, όπως θα δείτε παρακάτω.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023, 14:21Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει