Η ηγέτης της αντιπολίτευσης δηλώνει ότι η απαγωγή στελέχους έχει στόχο να εκτροχιάσει το Συντονιστικό Συμβούλιο


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020, 16:37

Η Σβετλάνα Τιχανόφσκαγια, η οποία ηγείται της αντιπολίτευσης στη Λευκορωσία, δήλωσε σήμερα ότι η απαγωγή της Μαρία Καλέσνικοβα συνιστά προσπάθεια των Αρχών να εκτροχιάσουν το Συντονιστικό Συμβούλιο της αντιπολίτευσης και να εκφοβίσουν τα μέλη του.

Η Κολέσνικοβα συνελήφθη από αγνώστους σήμερα στο κέντρο του Μίσνκ οι οποίοι την έβαλαν σ’ ένα μίνι λεωφορείο, μετέδωσε ο λευκορώσικος ιστότοπος Tut.By.

Η αστυνομία της Λευκορωσίας ανακοίνωσε από την πλευρά της ότι δεν συνέλαβε τη Μαρία Κολέσνικοβα, όπως μεταδίδει το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax.

Το πρακτορείο TASS μεταδίδει από το Μίνσκ ότι το τηλέφωνο της Κολέσνικοβα δεν έχει απενεργοποιηθεί, αλλά από το πρωί δεν απαντά στις κλήσεις.

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο δεν έχει απενεργοποιηθεί ούτε το τηλέφωνο του εκτελεστικού γραμματέα του Συντονιστικού Συμβουλίου της αντιπολίτευσης, ο οποίος όμως επίσης δεν απαντά στις κλήσεις. Το τηλέφωνο του εκπροσώπου Τύπου του Συντονιστικού συμβουλίου Αντόν Ροντνενκόφ, ο οποίος είναι άγνωστο που βρίσκεται, έχει απενεργοποιηθεί.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020, 16:37

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει