Η Θεατρική Σκηνή των δικηγόρων στηρίζει το Δημοτικό Παντοπωλείο Βόλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr

Με την παρουσίαση της παράστασης «Αχ βρε Λούλα» στην Παλαιά Ηλεκτρική

Ξεκινούν από αύριο Πέμπτη 9 Ιανουαρίου οι παραστάσεις της νέας παραγωγής της Θεατρικής Σκηνής Δικηγόρων Βόλου & Συνεργαζομένων – ΑΘΕΜΙΤΟΣ, με τίτλο «Αχ βρε Λούλα». Η παράσταση είναι βασισμένη στο θεατρικό έργο του Σάκη Σερέφα «Λιωμένο Βούτυρο» και θα παρουσιαστεί στις 9,10,11,14 και 15 Ιανουαρίου στο θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής με διπλό στόχο: αφενός να ψυχαγωγήσει του φίλους της τέχνης και του θεάτρου κι αφετέρου να συγκεντρωθούν πόροι, προκειμένου να διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου.

Το έργο

Ένας συγγραφέας εμπνέεται από το πρωτοσέλιδο μιας εφημερίδας, 40 χρόνια πριν, που αναφέρει ένα φόνο και προσπαθεί να συγκεντρώσει στοιχεία, προκειμένου να διεισδύσει στους χαρακτήρες και να αποδώσει λογοτεχνικά τα γεγονότα. «…Έγκλημα πάθους, ματωμένα σεντόνια, σωματικά υγρά, αδέσποτες ψυχές, Τάσος και Λούλα… “είδα ένα ρουλεμάν και θόλωσα…” δήλωσε ο δράστης. Μάλιστα, καλή ιστορία δείχνει να ‘ναι…»

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Αλέξανδρος Κοσμάς (συγγραφέας), Αριστέα Χριστάκη (φίλη της Λούλας), Ελένη Ευτυχίδου (συγκάτοικος της Λούλας), Δημήτρης Λιβογιάννης (σερβιτόρος), Μίλτος Φωτεινάκης (ρεσεψιονίστ), Θανάσης Μελάκος (βοηθός, χωροφύλακας), Κωστής Πετρόπουλος (ιατροδικαστής), Δημήτρης Κωτσιάνης (Τάσος, αποφυλακισμένος).

Τους ρόλους του Τάσου και της Λούλας ερμηνεύουν οι Βαγγέλης Κουκουγιάννης και Νίκη Κυριτσά. Η σκηνοθεσία είναι του Αλέξανδρου Κοσμά. Διάρκεια παράστασης: μία ώρα και κάτι….

Μπορεί επίσης να σας αρέσει