Η κυβέρνηση είναι τόσο εκτός πραγματικότητας ή επιχειρεί συνειδητά με προπαγάνδα να εξαπατήσει τους πολίτες;Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021, 13:27

Αιχμές και ταυτόχρονα έντονη κριτική διατυπώνει το Κίνημα Αλλαγής στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της έξαρσης στην πανδημία του κορωνοϊού. Με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου, το ΚΙΝΑΛ επικρίνει κυβερνητικούς παράγοντες διότι συζητούσαν και διέρρεαν στα μέσα ενημέρωσης για το πώς θα ανοίξουν οι δραστηριότητες τη Δευτέρα, την ώρα που τα κρούσματα στη χώρα μας αυξάνονται δραματικά, για να το διαψεύδουν άρον άρον μετά από λίγες ώρες.

«Άραγε είναι τόσο εκτός πραγματικότητας ή επιχειρούν συνειδητά με προπαγάνδα να εξαπατήσουν τους πολίτες; Όποιο και από τα δύο αν ισχύει, το συμπέρασμα είναι ένα: συνεχίζουν να πορεύονται χωρίς σχέδιο και ετοιμότητα για την αντιμετώπιση της πανδημίας και σε αυτές τις κρίσιμες ώρες» τονίζει το Κίνημα Αλλαγής, υποστηρίζοντας πως ήδη διαμορφώνεται ασφυκτική κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία της Αθήνας.

«Επιτέλους, ας λάβουν μέτρα για την άμεση ενίσχυση και την αποσυμφόρησή τους, εντάσσοντας στον κρατικό σχεδιασμό, όπως έχουμε ζητήσει, και τον ιδιωτικό τομέα της υγείας» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021, 14:08Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει