Η κυβέρνηση, εθισμένη στην ανικανότητά της, δεν μπορεί ούτε διαγωνισμό να «σταυρώσει»Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022, 17:51

«Η τέταρτη παράταση στον διαγωνισμό για την προμήθεια 770 αστικών λεωφορείων αποκαλύπτει τις τεράστιες ευθύνες του κ. Καραμανλή», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς.

Όπως σημειώνει, «ενώ, λοιπόν, το φθινόπωρο του 2019 ακύρωσε τον διαγωνισμό του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για 750 νέα οχήματα, εκ των οποίων τα 510 θα κυκλοφορούσαν ήδη από το τέλος του 2021, τώρα προσπαθεί, με παλινωδίες, να “τρέξει” έναν διαγωνισμό ο οποίος θα φέρει νέα λεωφορεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μετά το τέλος του 2023».

«Για τους επόμενους μήνες οι πολίτες θα συνεχίσουν να στριμώχνονται στα ΜΜΜ εν μέσω πανδημίας και τρομερής εξάπλωσης του ιού με τα γνωστά αποτελέσματα.

Για το επόμενο (μακρύ) διάστημα τα ακατάλληλα και πολυμεταχειρισμένα οχήματα, που έχουν νοικιαστεί σαν να αγοράζαμε καινούρια, θα συνεχίσουν να κοστίζουν ακριβά και να μην λύνουν ουσιαστικά το πρόβλημα. Ευνοημένοι, λοιπόν, θα συνεχίσουν να είναι όσοι τα νοικιάζουν στο δημόσιο», τονίζει και καταλήγει:

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, εθισμένη στην ανικανότητά της και τις απευθείας αναθέσεις, δεν μπορεί ούτε διαγωνισμό να “σταυρώσει” ούτε την κοινωνία να στηρίξει».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022, 17:51Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει