Η κυβέρνηση εξακολουθεί να παραπέμπει τη διαχείριση της πανδημίας στην ατομική ευθύνηΠρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021, 19:30

“Θα ήταν στα όρια του πολιτικού γελοίου εάν δεν ήταν τόσο βίαια εκβιαστικό το μέτρο αυτό”, τόνισε από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για τον περιορισμό της πανδημίας.

Όπως σημείωσε, η κυβέρνηση εξακολουθεί να παραπέμπει τη διαχείριση της πανδημίας στην ατομική ευθύνη, για να συγκαλύψει τις δικές της εγκληματικές ευθύνες. Τόνισε επίσης, ότι ο εμβολιασμός είναι αναγκαίος αλλά δεν διασφαλίζει από μόνος του τόσο την προστασία όσο και τη μη εξάπλωση της πανδημίας. Αντίθετα, είπε ο κ. Καραθανασόπουλος, χρειάζεται η θωράκιση των νοσοκομείων με την επαναλειτουργία όλων των κλειστών νοσοκομειακών μονάδων, με μαζικούς διορισμούς μόνιμου προσωπικού και μονιμοποίηση συμβασιούχων, και όχι αυτό που κάνει η κυβέρνηση με αναστολή εργασίας και μετακινήσεις προσωπικού από νοσοκομεία σε νοσοκομεία και με την επίταξη χωρίς αποζημίωση του ιδιωτικού τομένα, την ώρα μάλιστα που παζαρεύει πόσο περισσότερα θα κερδίσουν οι έμποροι της υγείας. 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021, 19:32Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει