Η κυβέρνηση της ΝΔ θα είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που θα προκύψει από τις επικείμενες εθνικές εκλογές θα είναι μια κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, μακριά από το διχαστικό λόγο στον οποίο τόσα χρόνια επενδύει ο ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει, στη συνέντευξή της στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η υποψήφια της ΝΔ στο Βόρειο Τομέα Αθήνας Νίκη Κεραμέως.

Η κ. Κεραμέως σημειώνει ακόμα ότι «η αυτοδυναμία είναι εφικτή και ευκταία ώστε να υπάρχει να υπάρχει προοπτική και σταθερότητα στην υλοποίηση του προγράμματος της ΝΔ». Και συμπληρώνει ότι «σε κάθε περίπτωση ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης έχει διαμηνύσει, σε όλους τους τόνους, ότι ανεξαρτήτως αυτοδυναμίας στη νέα Βουλή επιδίωξή μας θα είναι να πετύχουμε τις ευρύτερες δυνατές κοινοβουλευτικές και πολιτικές συναινέσεις για την περαιτέρω στήριξη των μεταρρυθμίσεων και τη σταθερή πορεία που χρειάζεται η χώρα».

Ερωτηθείσα για την Παιδεία αναφορικά με το πρόγραμμα της ΝΔ η Νίκη Κεραμέως, στη συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δηλώνει: «Εφόσον αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας, θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμα για την Παιδεία που έχουμε εξαγγείλει, κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι μας για να αποκαταστήσουμε τη μεγάλη ζημιά που έχει επιφέρει αυτή η κυβέρνηση στο εκπαιδευτικό μας σύστημα».

Τέλος, αναφερόμενη στις προτεραιότητες της ΝΔ, η κ. Κεραμέως τονίζει:« Οι προγραμματικές μας θέσεις αποσκοπούν στην απελευθέρωση των παραγωγικών δυνάμεων της κοινωνίας μας και στη δημιουργία νέου πλούτου».


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019, 09:13

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει