Η Λαϊκή Συνέλευση Αγ. Νεκταρίου για το Βιολογικο Καθαρισμό της πόλης και τη τύχη της ΔΕΥΑΜΒ

“Η Λαϊκή Συνέλευση Αγ. Νεκταρίου, όπως και όλοι οι κάτοικοι της Μαγνησίας, αγωνιούμε για τη τύχη του βιολογικού καθαρισμού της πόλης που μολύνει ανεπίτρεπτα το φυσικό μας περιβάλλον”, τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση, η οποία συνεχίζεται ως εξής:

“Δεν συναινούμε στις δηλώσεις στελεχών της δημοτικής αρχής περί παραχώρησής του σε ιδιώτες με το πρόσχημα της “εύρυθμης” λειτουργίας του.

Μετά τη τραγική αντιμετώπιση της υδροδότησης της πόλης το Γενάρη και το αλαλούμ επίρριψης ευθυνών από τη δημοτική αρχή, οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες αντιμετωπίζονται ως “τραμπούκοι”.

Η δημοτική αρχή για να αποφύγει να λάβει θέση στις δίκαιες διαμαρτυρίες των πολιτών και την πλήρη αντίθεσή όλων μας για την εκχώρηση του βιολογικού που θα γίνει όχημα για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΥΑΜΒ, επιχειρεί να μεταθέσει την προγραμματισμένη συζήτηση από το απόγευμα, το μεσημέρι και από εκεί το πρωί κι από εκεί ίσως και τα ξημερώματα ώστε να αποφύγει την παρουσία των πολιτών για ένα ζήτημα που ενδιαφέρει όλη τη πόλη.

Το γεγονός του έκτακτου ΔΣ της ΔΕΥΑΜΒ για την εκπόνηση μελετών για το βιολογικό καθαρισμό σε ιδιώτες υποδεικνύει ότι η δημοτική αρχή όπως και όλες οι κυβερνήσεις των μνημονίων επιχειρούν να μετακυλήσουν όλα τα βάρη της κρίσης στις πλάτες του λαού μια γραμμή απόλυτα συνεπής με την μεταβίβαση ΕΥΔΑΠ, ΕΤΑΘ στο υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων.

Η προγραμματισμένη συζήτηση μετατέθηκε για την Παρασκευή 24/2 στις 11 π.μ.

Καλούμε όλους/ες να παραστούν στη συνεδρίαση της δημοτικής αρχής προκειμένου να ληφθούν άμεσα μέτρα για την ομαλή λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού και να ενισχυθεί ο δημόσιος και κοινωνικός χαρακτήρας της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει