«Η μέριμνα προς τα στελέχη αποτελούσε ανέκαθεν πρώτη προτεραιότητα για το υπουργείο»Στο σύγχρονο περιβάλλον ασφαλείας, με έμφαση στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, στην αναδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων, που αποσκοπεί στη βελτίωση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και αποτελεσματικότητάς τους και στο πολυδιάστατο έργο που αυτές επιτελούν σήμερα, αναφέρθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, μιλώντας στους σπουδαστές της 71ης Εκπαιδευτικής Σειράς της Σχολής Εθνικής Άμυνας.

Ο κ. Αποστολάκης έκανε ιδιαίτερη μνεία στην εξωστρέφεια που επιδεικνύουν οι Ένοπλες Δυνάμεις προς την κοινωνία, αλλά και σε διεθνές επίπεδο, με την προώθηση στρατιωτικών συνεργασιών και την ενεργή συμμετοχή τους σε επιχειρήσεις και δράσεις, τόσο υπό την αιγίδα του ΟΗΕ όσο και σε ευρωατλαντικό πλαίσιο. Παράλληλα, επισήμανε το υψηλό κύρος και την αναγνώριση που τυγχάνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις, τόσο στο εσωτερικό όσο και διεθνώς, ως αποτέλεσμα των πρωτοβουλιών και δράσεων που αναλαμβάνουν στο πλαίσιο μιας στοχευμένης αμυντικής διπλωματίας.

Ο κ. Αποστολάκης επανέλαβε ότι η μέριμνα προς τα στελέχη αποτελούσε ανέκαθεν πρώτη προτεραιότητα για το υπουργείο, υπογραμμίζοντας το σύνολο των μέτρων που προωθούνται προς υλοποίηση για την περαιτέρω βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

Τέλος, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κάλεσε τους σπουδαστές να συμμετέχουν στην περαιτέρω αναβάθμιση των Ενόπλων Δυνάμεων με καινοτόμες ιδέες, ενεργή συμμετοχή στις διαδικασίες λήψεως αποφάσεων, έμφαση στη μέριμνα για το προσωπικό και όραμα για το μέλλον.

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 9 Απριλίου 2019, 16:32

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει