Η Μαρίζα Ρίζου στην ΤεχνόποληΈπειτα  από έναν χειμώνα γεμάτο και ποικιλόμορφο, με τις εμφανίσεις της στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου να παίρνουν παράταση στην παράταση και με τη συνεργασία της με το Εθνικό Θέατρο στην παράσταση «Aπλή Μετάβαση» του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη να ολοκληρώνει μια επιτυχημένη χειμερινή σεζόν, η Μαρίζα Ρίζου κλείνει την καλοκαιρινή της περιοδεία με τίτλο «Καλοκαίρι 2019» με μία συναυλία για όλους, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Μια συναυλία που θα μας ενώσει καθώς παρέχει προσβασιμότητα σε όλους σε συνεργασία με την Κίνηση Ανάπηρων Καλλιτεχνών, οι οποίοι παρέχουν την προσβασιμότητα του περιεχομένου. Τα τραγούδια θα παρουσιαστούν με ταυτόχρονη Διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική γλώσσα και ενδογλωσσικούς υπέρτιτλους για Κ(κ)ωφούς/ες και βαρήκοους/ες και αυτόματη μεταγραφή ομιλίας σε λόγο.

Τι θ’ακούσουμε:

Στο πρόγραμμα θα υπάρχουν τραγούδια από τη μέχρι τώρα δισκογραφία της, όπως το «Πετάω», «Μια άλλη ευτυχία», «Πάμε μια βόλτα», «Είναι μικρή η ζωή», «Όχι δε θα μπορέσω», αλλά και από τον 3ο της δίσκο που σύντομα θα κυκλοφορήσει από την Feelgood Records, όπως το «Ας γελάμε συχνά» που έχουν γράψει παρέα με τον Κωστή Μαραβέγια και βέβαια το «Ανάμεσα στα άστρα».

Δε λείπουν βέβαια οι διασκευές σε τραγούδια που αγαπά πολύ και που έχει «πειράξει» παρέα με τον Μάρκο Χαϊδεμένο (επιμέλεια ενορχηστρώσεων) και με τους υπόλοιπους συνεργάτες της. «Καίγομαι», «Αύρα», «Να το πάρεις το κορίτσι», «Άδωνις», είναι μόνο μερικά από αυτά που θα ακούσουμε.

*Διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα: Θεοδώρα Τσαποΐτη

Ενδογλωσσικοί υπέρτιτλοι για Κ(κ)ωφούς/ες  και βαρήκοους/ες και αυτόματη μεταγραφή ομιλίας σε λόγο: Δρ. Εμμανουέλα Πατηνιωτάκη.

Στον χώρο υπάρχει τουαλέτα αναπήρων. Οι σκύλοι οδηγοί τυφλών είναι ευπρόσδεκτοι με τους/τις χρήστες/χρήστριές τους.

Πληροφορίες:

Ημερομηνία: Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Ώρα έναρξης: 21:15

Καλλιτέχνης: Μαρίζα Ρίζου

Χώρος: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300, 213 0109324

Συμμετέχουν: Μουσικοί: Άγγελος Αϊβάζης: κιθάρες/γιουκαλίλι/φωνητικά, Βαγγέλης Κατσαρέλης: τρομπέτα, Γιώργος Κωστελέτος: Τύμπανα, Γιώργης Μουχτάρης: κοντραμπάσο, Μάρκος Χαϊδεμένος: πιάνο/επιμέλεια ενορχηστρώσεων.

Σημεία Προπώλησης: www.viva.gr

Τιμή εισιτηρίου: Τιμές εισιτηρίων Προπώλησης: Εισιτήρια ορθίων: 12€ | Εισιτήρια καθήμενων: 15€ |Εισιτήρια αναπήρων και συνοδών: 10€|Εισιτήρια ανέργων: 10€ (θα ζητηθεί επίδειξη των αντίστοιχων πιστοποιητικών). Τιμές εισιτηρίων Ταμείου: Εισιτήρια όρθιων: 14€ |Εισιτήρια καθήμενων: 17€ |Εισιτήρια αναπήρων και συνοδών: 10€ |Εισιτήρια φοιτητών: 12€ (θα ζητηθεί επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας).*Διατίθενται σηματοδοτημένες θέσεις για χρήση από ανθρώπους με κινητικές-αισθητηριακές και άλλες βλάβες, συνοδούς και εμποδιζόμενα πρόσωπα (άτομα με προσωρινό τραυματισμό).

Πληροφορίες Χώρου: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300, 213 0109324

 

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει