Η Μόσχα θεωρεί τους συνοδοιπόρους του Ναβάλνι πράκτορες του ΝΑΤΟΠρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2021, 17:25

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε σήμερα Τρίτη ότι η Μόσχα βλέπει τα μέλη του «Ταμείου Αγώνα κατά της Διαφθοράς» του οποίου ηγείται ο επικριτής του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι, που βρίσκεται στην φυλακή, ως «πράκτορες επιρροής» του ΝΑΤΟ.

Η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, σε ανάρτησή της στην σελίδα της στο Facebook, έγραψε ότι οι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Βρετανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών που είναι επίσης μέλη του ΝΑΤΟ, συναντήθηκαν με τους συνοδοιπόρους του Ναβάλνι την Δευτέρα και τους έδωσαν οδηγίες για το πώς να διεξάγουν υπονομευτική δραστηριότητα στη Ρωσία.

«Όλα είναι πολύ τετριμμένα. Στις 8 Φεβρουαρίου του 2021 στη μόνιμη αντιπροσωπεία της Πολωνίας στην ΕΕ στις Βρυξέλλες πραγματοποιήθηκε on-line συνάντηση με τον (Λεονίντ) Βολκόφ και τον (Βλαντίμιρ) Ασούρκοφ, στην οποία συμμετείχαν χώρες της ΕΕ, οι ΗΠΑ, η Βρετανία. Αλλά στην ουσία πρόκειται για συνάντηση των χωρών του ΝΑΤΟ. Οι νατοϊκοί έδωσαν οδηγίες στην αντιπολίτευση, αλλά στην πραγματικότητα στους δικούς τους πράκτορες επιρροής, για το πώς θα διεξάγουν ”πιο πονηρά” την υπονομευτική τους δραστηριότητα», επεσήμανε η Ζαχάροβα στην ανάρτησή της.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2021, 17:25Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει