Η νέα collection Tommy Jeans x Looney Tunes είναι γεγονός!


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 3 Μαΐου 2020, 13:54

Η Tommy Hilfiger  και η Warner Bros  ανακοίνωσαν  το λανσάρισμα της TOMMY JEANS Looney Tunes® capsule συλλογής, η οποία περιλαμβάνει και παιδικά outfits. Χτίζοντας πάνω στην ιστορία της TOMMY JEANS να συνεργάζεται με προσωπικότητες της ποπ κουλτούρας, η capsule συλλογή είναι η απόλυτη ένωση της αμερικανικής μόδας με την ψυχαγωγία. 

«Η capsule συλλογή TOMMY JEANS Looney Tunes® είναι μία συναρπαστική μίξη από δύο brands που χαρακτηρίζονται από νεανική ενέργεια και αισιοδοξία», είπε ο Tommy Hilfiger και πρόσθεσε:  «Και τα δύο έχουν αφιερωθεί στο να τιμούν τις κληρονομιές τους, ενώ ταυτόχρονα τις επαναδιατυπώνουν με ένα φρέσκο twist που αντικατοπτρίζει το σήμερα. Αυτό το κοινό πνεύμα και η έκφρασή τους καθιστούν τη συνεργασία μας το απόλυτο fit για την επόμενη γενιά fan σε όλο τον κόσμο».

Η TOMMY JEANS Looney Tunes® capsule συλλογή έχει σχεδιαστεί μέσα από την streetwear οπτική, φέρνοντας τους κλασικούς Warner Bros. χαρακτήρες στη ζωή για τις γενιές του σήμερα. Η co-created, digital-first καμπάνια περιέχει μοναδικά animations που συνδυάζουν το TOMMY JEANS logo και τους αγαπημένους cartoon χαρακτήρες, όπως τους Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Sylvester, Tasmanian Devil, Road Runner και Wile E. Coyote. 

Πηγή: govastileto.gr 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 3 Μαΐου 2020, 13:54

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει