Η Νατάσσα Μποφίλιου ζωντανά στο Ακόντισμα Νέας ΚαρβάληςΠρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022, 11:50

Η εκρηκτική Νατάσσα Μποφίλιου, πάντα με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο στο πλευρό της, έχοντας ολοκληρώσει μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων στην αθηναϊκή σκηνή του VOX, ταξιδεύει επιτέλους και πάλι με την εξαιρετική μπάντα της σε Ελλάδα και Κύπρο, για να γιορτάσει την επιστροφή σε αυτό που αγαπά περισσότερο: την άμεση επικοινωνία με το ενθουσιώδες κοινό της, μέσα από τις ανοιχτές συναυλίες.

Την Πέμπτη 21 Ιουλίου η Νατάσσα Μποφίλιου εμφανίζεται στο Ακόντισμα (Theatron Stage) στη Νέα Κάρβαλη Καβάλας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Ακοντίσματος 2022

Με τη γνωστή κι αγαπημένη “Εποχή του Θερισμού”, που κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές όλων μας, πλήρως αφομοιωμένη στον πυρήνα του προσωπικού κι αγαπημένου της ρεπερτορίου, η πιο δεμένη καλλιτεχνική τριάδα του ελληνικού τραγουδιού σας προσκαλεί σε μια ηλεκτρισμένη παράσταση, γεμάτη πάθος, έμπνευση, και ανατροπές.

«Η Εποχή του Θερισμού μας χαρίζει από την πρώτη μέρα της, μεγάλες στιγμές! Είμαστε βαθιά ευγνώμονες για τον τρόπο που την αγκαλιάσατε αλλά και για την  συγκινητική σας προσέλευση στις συναυλίες μας.

Λίγο πριν περάσουμε με φόρα στα επόμενα, είμαστε έτοιμοι για το πιο ξεχωριστό καλοκαίρι!»

Νατάσσα-Θέμης-Γεράσιμος

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022 | Καβάλα

 

Ακόντισμα (THEATRON STAGE)

Νέα Καρβάλη – Καβάλα

 

Ώρα έναρξης: 21:30

Ώρα πrοσέλευσης: 20:00

 

Τιμές εισιτηρίων:

Από 15 Ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων:

viva.gr


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022, 11:50Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει