Η Οκάσιο-Κορτέζ και άλλοι πολιτικοί της Νέας Υόρκης υπέρ της παραίτησης Κουόμο

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021, 21:53

Η Οκάσιο-Κορτέζ και άλλοι πολιτικοί της Νέας Υόρκης υπέρ της παραίτησης Κουόμο

Οι βουλευτές των Δημοκρατικών Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ και Τζέρι Νάντλερ, όπως και διάφοροι άλλοι πολιτικοί αξιωματούχοι της Νέας Υόρκης ένωσαν σήμερα τις φωνές τους υπέρ της παραίτησης του κυβερνήτη Άντριου Κουόμο, έπειτα από σειρά καταγγελιών σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση, τις τελευταίες εβδομάδες.

«Αυτήν την εβδομάδα, καταγράφηκε η δεύτερη καταγγελία για σεξουαλική επίθεση και η έκτη καταγγελία για παρενόχληση σε βάρος του κυβερνήτη Κουόμο», επισήμαναν, σε μια ανακοίνωση, η Οκάσιο-Κορτέζ και ο Τζαμάαλ Μπόουμαν, ένας γερουσιαστής από τη Νέα Υόρκη.

«Το γεγονός ότι η τελευταία καταγγελία είναι τόσο πρόσφατη είναι ανησυχητικό και εγείρει ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια και την ευημερία του προσωπικού της διοίκησης τώρα. Οι καταγγελίες αυτές είναι όλες τους συνεπείς και άκρως λεπτομερείς και επίσης υπάρχουν αξιόπιστα ρεπορτάζ ΜΜΕ που επιβεβαιώνουν τις μαρτυρίες τους».

Ο 63χρονος Κουόμο απορρίπτει όλες τις καταγγελίες σε βάρος του από γυναίκες, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι πρώην βοηθοί και απαντάει ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021, 21:53

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει