Η πέμπτη διάλεξη του σεμιναρίου “Διαχείρηση της αλλαγές” την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί η πέμπτη διάλεξη του σεμιναρίου του διατμηματικού μεταπτυχιακού προγράμματος «Νέα Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία και Ανάπτυξη». Ομιλητής θα είναι ο κ. Χατζηιωάννου Αριστοτέλης, υνιδρυτής της εταιρίας e-NioS με θέμα: «Ο ρόλος των τεχνοβλαστών στην προώθηση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας».

Η e-NIOS αναπτύσσει μια υπολογιστική πλατφόρμα ανάλυσης πολύπλοκων γονιδιακών δεδομένων με χρήση προηγμένων μεθόδων υπολογιστικής νοημοσύνης. Σκοπός της, η ανάπτυξη νέων διαγνωστικών μεθόδων καθώς και η εξατομικευμένη θεραπευτική. Ετσι συμβάλλει στην ερμηνεία πολύπλοκων βιολογικών μηχανισμών και αποδίδουν μοριακούς δείκτες-στόχους για νέες θεραπευτικές και διαγνωστικές μεθόδους.

H διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Α2 του τμήματος Μηχ. Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, ώρα 7.00 μμ. ακριβώς και είναι ανοικτή στο κοινό.

Το θέμα των σεμιναρίων είναι “Διαχείριση της αλλαγής” και σκοπός είναι η ανάπτυξη προβληματισμού σε θέματα διαχείρισης αλλαγής σε διάφορα επίπεδα: νοοτροπίας, ανάπτυξης ηγετικών ικανοτήτων και εμπειρίας, αναδιοργάνωσης, αλλαγής στρατηγικής (pivot), αλλαγής του ανταγωνιστικού τοπίου, μετασχηματισμού του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, αλλαγής των ρόλων των φορέων κ.ο.κ.

Το πρόγραμμα διοργανώνεται από τα Τμήματα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Οικονομικών Επιστημών και Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει