Η Πένυ Αγοραστού μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Αργύρη Πανταζάρα!


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020, 12:50

«Είμαι καλά. Είμαι ευτυχισμένη! Τουλάχιστον για τώρα δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω», ήταν τα λόγια της Πένυς Αγοραστού στην εφημερίδα Realnews για τη σχέση της με τον Αργύρη Πανταζάρα.

Η γνωριμία των δύο ηθοποιών έγινε σε κοινή καλλιτεχνική παρέα, με την καλή χημεία τους να αποτελεί την αφορμή αυτής της όμορφης σχέσης. Οι δυο τους μπορεί προς το παρόν να μην μένουν κάτω από την ίδια στέγη, ωστόσο περνούν πολλές βραδιές μαζί γνωρίζοντας καλύτερα ο ένας τον άλλον.

Σύμφωνα με όσους τους γνωρίζουν καλά, πρόκειται για δύο διαφορετικούς χαρακτήρες, που έχουν, όμως, πολλά κοινά σημεία και τις ίδιες μεγάλες αγάπες, με μια από αυτές να είναι στο θέατρο. Οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους ξεκίνησαν πριν από τα Χριστούγεννα, περίοδο κατά την οποία ξεκίνησε και το ειδύλλιο.

Τόσο η Πένη Αγοραστού όσο και ο Αργύρης Πανταζάρας έχουν θέσει σε προτεραιότητα τη δουλειά της και προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

Εκείνη συμμετέχει στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου» ενώ εκείνος στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Κόκκινο Ποτάμι». Να σου υπενθυμίσουμε ότι ο Αργύρης Πανταζάρας υπήρξε για χρόνια ζευγάρι με την Έλλη Τρίγγου, που υποδύεται την Ασημίνα στις «Άγριες Μέλισσες», και, παρόλο που χώρισαν διατηρούν άριστες σχέσεις.

Πηγή: govastileto.gr 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020, 12:59

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει