Η πίτα της Ελληνικής Ένωσης Διαπιστευμένων Φορέων Επιθεώρησης και Πιστοποίησης «HellasCert»


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020, 17:48

Τη Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Ελληνικής Ένωσης Διαπιστευμένων Φορέων Επιθεώρησης και Πιστοποίησης «HellasCert», στα γραφεία του ΣΕΒ στο Σύνταγμα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κος Νίκος Παπαθανάσης, ο Γενικός Γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων, κος Κωνσταντίνος Αραβώσης, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό, ενώ ανέπτυξαν τις απόψεις τους σχετικά με τις περιβαλλοντικές επενδύσεις και ευρύτερα θέματα Πολιτικής Ποιότητας και Πιστοποίησης στη χώρα μας.

Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του ΕΣΥΔ, κος Κωνσταντίνος Κούρταλης, καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος, κος Σπυρίδων Ποδάρας, ενώ το παρών έδωσε ο κος Αλέξανδρος Χατζόπουλος, Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒ. Επίσης παρευρέθηκαν ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Πολιτικής Ποιότητας, κος Γεώργιος Φρυσαλάκης και ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Πιστοποίησης του ΕΛΓΟ-Δήμητρα, κος Χρήστος Παππάς, καθώς επίσης και πλήθος εκπροσώπων φορέων και εταιρειών από τον ευρύτερο χώρο της Ποιότητας.

Στo πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της HellasCert, κος Ιωάννης Καλλιάς τόνισε την ανάγκη για την βέλτιστη αξιοποίηση των υποδομών ποιότητας στους τομείς της πιστοποίησης και ελέγχου, επισημαίνοντας ότι μέσα από τη συσσωρευμένη εμπειρία, οι φορείς πιστοποίησης μπορούν να βοηθήσουν τον κρατικό μηχανισμό για την αποτελεσματικότερη εφαρμογή του κανονιστικού πλαισίου και για τη θεσμική θωράκιση του συστήματος ποιότητας στη χώρα μας.

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020, 17:51

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει