«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ψεύδεται ασυστόλως, χρησιμοποιεί ύπουλους τρόπους για να κερδίσει στα χαρτιά έναν αγώνα»Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023, 14:55

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν άφησε αναπάντητη την 8η τοποθέτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ στην ανακοίνωση δέκα σημείων που εξέδωσαν οι «κιτρινόμαυροι», κατά την οποία ενέπλεξε τους «πράσινους» και την κροτίδα που έσκασε δεξιά απ’ την εστία του Αλμπέρτο Μπρινιόλι στο παιχνίδι της 8ης Ιανουαρίου στην «OPAP Arena».

Οι διοικούντες τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό εξέδωσαν με τη σειρά τους μία πολύ επιθετική ανακοίνωση κατά της ΑΕΚ, κάνοντας λόγο για ασύστολα ψεύδη, «ύπουλους τρόπους» που χρησιμοποιεί «ώστε να κερδίσει στα χαρτιά έναν αγώνα», υποκριτικές, ηθικολογικές διακηρύξεις και σκοτεινά γεγονότα που συνέβησαν στο γήπεδο του Περιστερίου.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Προς μεγάλη μας έκπληξη, στην τοποθέτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα θλιβερά και “σκοτεινά” γεγονότα που συνέβησαν χθες στο γήπεδο του Περιστερίου, διαβάσαμε αναφορά στην ομάδα μας για τον πρόσφατο μεταξύ μας αγώνα στην “ΟΠΑΠ Αρένα”.

Είναι φανερό ότι η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ ψεύδεται ασυστόλως, προκειμένου να καλύψει τους ύπουλους τρόπους που χρησιμοποιεί, ώστε να κερδίσει στα χαρτιά έναν αγώνα, αποδεικνύοντας πόσο υποκριτικές ήταν οι μέχρι πρότινος ηθικολογικές διακηρύξεις της για να κερδίζονται οι αγώνες μόνο στο γήπεδο.

Ξεπερνάει κάθε όριο, η αναφορά της “για μια κροτίδα που έσκασε 15 μέτρα μακριά από τον πλησιέστερο ποδοσφαιριστή”, όταν όλη η Ελλάδα είδε πόσο κοντά στον τερματοφύλακα της ομάδας μας, Αλμπέρτο Μπρινιόλι έπεσε η κροτίδα από την κερκίδα της ΑΕΚ (όπως φαίνεται και στις επισυναπτόμενες φωτογραφίες από την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα), εξαιτίας της οποίας ο γκολκίπερ μας έπεσε στο έδαφος και χρειάστηκε ιατρική φροντίδα για να συνεχίσει την αναμέτρηση. Προκαλεί δε εντύπωση πώς μία ομάδα που έχει ανθρώπους με τόση παρατηρητικότητα, ώστε να διακρίνουν διαφορά εκατοστών σε δοκάρια, χάνει τόσα μέτρα στη θέση ρίψης μιας κροτίδας.

Σε ό,τι αφορά την επισήμανση της ΑΕΚ ότι “ο Μπρινιόλι θα μπορούσε να παραστήσει τον τραυματία και να κρινόταν έτσι το ματς”, υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν ακολουθεί τέτοιες πρακτικές και το έχει αποδείξει σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας.

Εάν ακολουθούσαμε την “οδηγία” τους, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε την μεταξύ μας αναμέτρηση με βάση τον κανονισμό. Κάτι που δεν πράξαμε πρόσφατα ούτε στον τελικό του Κυπέλλου, όταν πέτρα που έριξε οπαδός του ΠΑΟΚ χτύπησε και τραυμάτισε στο χέρι τον Αϊτόρ, παίρνοντας εν τέλει το τρόπαιο ΜΕΣΑ στον αγωνιστικό χώρο».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023, 14:56Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει