«Η πανδημία προγραμματίστηκε και σχεδιάστηκε για να μας κάνει ψηφιακούς σκλάβους»


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020, 10:29

Ο Ίαν Μπράουν υιοθέτησε για μία ακόμη φορά θεωρίες συνωμοσίας για τον κορωνοϊό ισχυριζόμενος ότι η πανδημία «προγραμματίστηκε και σχεδιάστηκε για να μας κάνει ψηφιακούς σκλάβους».

 

Σε μία σειρά από πρόσφατα tweets χαρακτήρισε την πανδημία του νέου κορωνοϊού «plandemic» (plan + pandemic) και έκανε αναφορά στον Τζορτζ Όργουελ, γράφοντας: «ΟΛΕΣ οι τυραννίες κυριαρχούν μέσω απάτης και βίας, αλλά μόλις αποκαλυφθεί η Απάτη, πρέπει να βασίζονται αποκλειστικά στη Βία. Τζορτζ Όργουελ».

 

Ο πρώην αρχηγός των Stone Roses έγινε αποδέκτης αρνητικών σχολίων στο διαδίκτυο νωρίτερα αυτόν τον μήνα, όταν διατύπωσε απόψεις κατά του εμβολιασμού για την προστασία από τον κορωνοϊό.

 

Ο Ίαν Μπράουν έγραψε στο Twitter: «Όχι lockdown, όχι τεστ, όχι ιχνηλάτηση, όχι μάσκες, όχι εμβόλιο» και έγινε αποδέκτης πολλών αρνητικών σχολίων με τους χρήστες να αναφέρουν ότι δεν έχει αποδείξεις για τα όσα ισχυρίζεται.

 

«Σε όλους εσάς που ρωτάτε για τα ιατρικά μου προσόντα, έχω τα ίδια με τον πωλητή υπολογιστών Μπιλ Γκέιτς (μεγαλύτερο χρηματοδότη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας)» έγραψε.

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020, 10:29Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει