Η Πλεύση Ελευθερίας θα ψηφίσει θετικά στη διάταξη για την ψήφο των Ελλήνων του ΕξωτερικούΠρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 8 Ιουλίου 2023, 22:49

Θετική ψήφο προτίθεται να δώσει η Πλεύση Ελευθερίας στη διάταξη για την ψήφο των Ελλήνων του Εξωτερικού, όπως δεσμεύτηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ανάγνωση των Προγραμματικών Δηλώσεων.

Λίγα λεπτά μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, δήλωσε ότι η εξέλιξη αυτή για την ψήφο των Ελλήνων του Εξωτερικού είναι μια νίκη του κόμματός της.

Όπως άλλωστε επισήμανε η κα Κωνσταντοπούλου το θέμα του αποκλεισμού – όπως είπε – των Ελλήνων του εξωτερικού, ενέταξε στις παρατηρήσεις της κατά τη συζήτηση των Προγραμματικών Δηλώσεων, ενώ ήταν και το κεντρικό θέμα της ομιλίας του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος Αλέξανδρου Καζαμία.

«Η ανταπόκριση της κυβέρνησης στην πίεση που ασκήσαμε ήταν αυτό το ένα άρθρο. Αν υπάρξει τέτοια νομοθετική πρωτοβουλία, εμείς προκαταβολικά δηλώνουμε ότι θα το ψηφίσουμε», είπε η κα Κωνσταντοπούλου.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 8 Ιουλίου 2023, 22:49Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει