Η πλοιοκτήτρια του ΝΟΟR1 «έδωσε» τον συνεργάτη του ΜαρινάκηΣοβαρές εξελίξεις σημειώνονται στη δίκη σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση του ναρκοπλοίου NOOR1 που διεξάγεται στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά.

Όπως αναφέρει το «dikisports.blogspot.com», η πλοιοκτήτρια του ΝΟΟR1, Κωνσταντίνα Αλεξανδρή, κατέθεσε στο δικαστήριο ως μάρτυρας, καθώς απαλλάχθηκε πρωτοδίκως από κάθε κατηγορία.

Η κα Αλεξανδρή κατονόμασε τον εκ των κατηγορουμένων και πρωτοδίκως καταδικασθέντα σε δεκαετή κάθειρξη με αναστολή Αιμίλιο Κοτσώνη, πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και άμεσο συνεργάτη του εφοπλιστή  Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η μάρτυρας είπε ότι ο Κοτσώνης από την πρώτη μέρα της επαφής τους ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να φαίνεται στα χαρτιά του πλοίου. 

«Δεν θέλω να φαίνομαι πουθενά» φέρεται να εκμυστηρεύτηκε στην κα Αλεξανδρή ο Κοτσώνης, με βάση την ένορκη μαρτυρική κατάθεση.

Ποιος είναι ο Αιμίλιος Κοτσώνης

Ο Αιμίλιος Κοτσώνης ήταν ιδιοκτήτης εταιρείας πολυτελών οχημάτων στον Άλιμο, η οποία τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Τον κέρδισαν η ναυτιλία και ο Ολυμπιακός, στη σύνθεση του οποίου μπήκε τον Σεπτέμβριο του 2010 με αρμοδιότητα «υπευθύνου στο τμήμα προμηθειών».

Λίγους μήνες νωρίτερα απέτυχε να εκλεγεί στον Δήμο Γλυφάδας με την παράταξη του τότε υποψηφίου δημάρχου και μετέπειτα υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Από το 2012 ασχολείται με μεσιτείες πετρελαιοειδών στο Ντουμπάι. 

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, ήταν ο άνθρωπος του Μαρινάκη στο Ντουμπάι και αναλάμβανε όλες τις εκεί επιχειρηματικές δραστηριότητές του με συχνότατες επισκέψεις και ακριβές διαμονές.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019, 14:25

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει