Η πόλη της Νίκαιας άνοιξε το μεγαλύτερο κέντρο μαζικών εμβολιασμών στη ΓαλλίαΠρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 10 Απριλίου 2021, 06:10

Οι Αρχές της Νίκαιας εγκαινίασαν την Παρασκευή αυτό που ονομάζουν ως το μεγαλύτερο κέντρο μαζικών εμβολιασμών κατά του Covid-19 στη Γαλλία, με στόχο τον εμβολιασμό περισσότερων από 5.000 ανθρώπων την ημέρα.

Οι αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου της πόλης μετατράπηκαν σε εμβολιαστικό κέντρο, έξω από το οποίο ο κόσμος σχημάτιζε ουρές, τηρώντας τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης, εν αναμονή της σειράς του να κάνει το εμβόλιο.

Μια τριμελής μπάντα της πυροσβεστικής έπαιζε πατριωτική γαλλική μουσική, προκειμένου να διασκεδάζει τους ανθρώπους ενώ περίμεναν στις ουρές και ο δήμαρχος της πόλης Κριστιάν Εστροζί επισκέφθηκε το κέντρο για να ενθαρρύνει τους πολίτες.

«Καλωσήρθατε. Θα φύγετε από αυτό το μέρος ακόμη πιο δυνατοί σε σύγκριση με όταν ήρθατε», είπε ο Εστροζί σε έναν άνδρα και μία γυναίκα που περίμεναν έξω από το εκθεσιακό κέντρο.

Το γραφείο του ανέφερε πως 5.200 άνθρωποι έχουν εγγραφεί για να εμβολιαστούν στο κέντρο αυτό, το οποίο χρησιμοποιεί το εμβόλιο κατά του Covid-19 της Pfizer.

Το γραφείο του δημάρχου επισημαίνει ότι καμία άλλη εγκατάσταση εμβολιασμών κατά του Covid-19 στη Γαλλία δεν έχει την ίδια χωρητικότητα με το κέντρο της Νίκαιας.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 10 Απριλίου 2021, 06:10Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει