Η Τάνια Τρύπη τραγουδάει στη Γαϊδουροχώρα για καλό σκοπό


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020, 20:37

Η ηθοποιός Τάνια Τρύπη, με τη γνωστή αφοσίωση της στα ζώα και την ιδιαίτερη σχέση της με τη Γαϊδουροχώρα, έρχεται κοντά μας την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου να μας χαρίσει ένα μοναδικό live με μουσική από το θέατρο και τον κινηματογράφο!

Με ακούσματα Cabaret, Jazz αλλά και ελληνικές επιτυχίες, η Τάνια θα μας ταξιδέψει σε τραγούδια που αγαπήσαμε, που μεγαλώσαμε μαζί τους, από δημιουργούς όπως ο Gershwin και ο Τσιτσάνης, σε μια βραδιά αφιερωμένη στα γαϊδουράκια, που όπως πάντα θα παρακολουθούν τη συναυλία κοντά μας! Στα πλήκτρα συνοδεύει ο Σωτήρης Σινάνης.

Στη κορυφή του όμορφου λόφου, με θέα τις κορυφογραμμές του Υμηττού και της Πεντέλης, θα απολαύσουμε τη φθινοπωρινή συναυλία καθισμένοι με αποστάσεις και ασφάλεια, ενώ στη διάρκεια της προσέλευσης θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Η συμμετοχή σας, βοηθάει να συνεχίσουμε να παρέχουμε την καλύτερη φροντίδα στα δεκαεπτά φιλοξενούμενα γαϊδουράκια μας – και σε όσα άλλα ζώα βρίσκονται κοντά μας- ενώ στηρίζει το έργο μας για την προστασία και ευζωία του γαϊδουριού στην Ελλάδα.

Έναρξη συναυλίας: 9.00 μ.μ.

Προσέλευση από τις 8.00μμ για γνωριμία με τα γαϊδουράκια..

Είσοδος:10.00€ με κρασί


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020, 20:40

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει