Η ταινία «Έρωτας στους Αμμόλοφους» από την ταινιοθήκη του zougla.gr

Παρακολουθήστε σήμερα το βράδυ στις 21:00 την ταινία «Έρωτας στους Αμμόλοφους» από την ταινιοθήκη του zougla.gr ΕΔΩ.

Μία ταινία κάθε βράδυ στις 21:00

Το zougla.gr συνεχίζει και σήμερα το βράδυ στις 21:00, την προβολή online μιας αγαπημένης ταινίας του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου.

Η ταινιοθήκη του zougla.gr προβάλλει κάθε βράδυ ταινίες που αγαπήσαμε και μας μεταφέρουν στη μεταπολεμική ελληνική πραγματικότητα γεμίζοντάς μας με μια γλυκιά νοσταλγία. Δραματικές και κωμικές ταινίες και μια πλειάδα αγαπημένων ηθοποιών θα μας κρατούν καθημερινά συντροφιά και θα μας προσφέρουν απλόχερα γέλιο και συγκίνηση.

Απόψε το βράδυ η ταινιοθήκη του zougla.gr προβάλλει online την ταινία «Έρωτας στους Αμμόλοφους». Πρόκειται για μια δραματική ταινία του 1958 σε σκηνοθεσία Κώστα Μανουσάκη με τους Αλίκη Βουγιουκλάκη, Ανδρέα Μπάρκουλη, Γιάννη Αργύρη, Σάββα Καλαντζή.

Λίγα λόγια για το έργο:

Μια ιστορία αγάπης που αφήνει πίσω της έναν νεκρό και μια κοπέλα που χάνει τα λογικά της από την απώλεια. Ένας δραπέτης ξεβράζεται σε μια ερημική παραλία κι εκεί συναντά μια όμορφη κι αλλοπαρμένη κοπέλα, την Άννα, που περιπλανιέται σαν αγριοκάτσικο στους αμμόλοφους, συντροφιά με ένα σκιάχτρο.

Όταν της μιλάει, διαπιστώνει ότι δεν είναι πολύ φυσιολογική, δέχεται όμως να την ακολουθήσει και να μείνει στο σπίτι της.

Ο πατέρας της Άννας είναι ένας ξεπεσμένος γαιοκτήμονας που γνωρίζει μεν ότι ο επισκέπτης του είναι δραπέτης, αλλά κάνει τα στραβά μάτια επειδή χρειάζεται βοήθεια στα κτήματά του.

Με τον καιρό, ανάμεσα στους δύο νέους αναπτύσσεται ένας παράφορος έρωτας, ενώ η Άννα αρχίζει να ωριμάζει, να γίνεται περισσότερο ανθρώπινη και ισορροπημένη. Ο πατέρας της, όμως, δεν εγκρίνει το δεσμό τους. Όταν κάποια μέρα συγκρούεται μαζί της κι εκείνη τον απειλεί πως θα φύγει, ο πατέρας σπεύδει να καταδώσει τον άντρα.

Οι δύο χωροφύλακες που έρχονται να συλλάβουν τον δραπέτη, τον σκοτώνουν και παίρνουν μαζί τους το πτώμα του, αφήνοντας πίσω μια αποτρελαμένη κοπέλα, η οποία τρέχει στους αμμόλοφους παρέα με το σκιάχτρο, κι ένα συντετριμμένο πατέρα να κλαίει και να οδύρεται.

Διάρκεια: 70′

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει