Η Τζένοα ανακοίνωσε 14 κρούσματα κορωνοϊού


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020, 22:54

Η Τζένοα ανακοίνωσε ότι 14 μέλη του συλλόγου, μεταξύ των οποίων εκτιμάται ότι βρίσκονται 8-10 ποδοσφαιριστές, βρέθηκαν θετικοί στην COVID-19, μετά τον αγώνα με τη Νάπολι.

Μέχρι στιγμής, μόνο ο τερματοφύλακας Ματία Περίν και ο μέσος Λάσε Σένε έχει επιβεβαιωθεί ότι έχουν κορωνοϊό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Sportitalia», ο τελευταίος γύρος των δοκιμών μετά τη βαριά ήττα (6-0) στη Νάπολι την Κυριακή, έδειξε ότι ο ιός είχε εξαπλωθεί σε όλη την ομάδα του αγώνα.

Το γεγονός επιβεβαίωσαν με ανακοίνωσή τους οι «ροσομπλού», που παραδέχθηκαν ότι αυτή τη στιγμή 14 μέλη της αποστολής για το συγκεκριμένο παιχνίδι, μαζί και μέλη του προσωπικού, ανιχνεύθηκαν με τη νόσο.

Τόσο η «Sportitalia» όσο και η «Gazzetta dello Sport» ισχυρίζονται ότι από αυτά τα 14 άτομα οι 8 είναι παίκτες, που αν ισχύει ανεβάζει σε 10 τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που είναι θετικοί στον κορονοϊό, συμπεριλαμβανομένων των Περίν και Σένε.

«Η Τζένοα ανακοινώνει ότι μετά τις σημερινές δοκιμές, ο αριθμός των θετικών υπαλλήλων στον COVID-19 έχει αυξηθεί σε 14 μεταξύ των μελών της ομάδας και του προσωπικού. Ο σύλλογος έχει ενεργοποιήσει όλες τις διαδικασίες σύμφωνα με το πρωτόκολλο και ενημέρωσε τις αρχές. Ο σύλλογος θα ενημερώνει καθώς εξελίσσεται η κατάσταση», αναφέρει η ανακοίνωση.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020, 23:01

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει