Η τοπική Γραμματείας της ΠΑΣΕΒΕ για τον Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Δόθηκε στη δημοσιότητα το νομοσχέδιο της κυβέρνησης με τίτλο “Κώδικας Φορολογικής Διαδικασίας”.

Αποτελεί μία ακόμη νέα επίθεση στο εισόδημα που έχει απομείνει στους αυτοαπασχολούμενους, στη λαϊκή οικογένεια. Προβλέπει μέτρα τρομοκράτησης “των οφειλετών” όπως αυτό της “επίσκεψης στο σπίτι του οφειλέτη”, απ’ τις αρμόδιες αρχές.

Προβλέπει μέτρα “συντηρητικής κατάσχεσης” κινητής και ακίνητης περιουσίας χωρίς προηγούμενη δικαστική απόφαση με απόφαση του έφορου, για τη διασφάλιση των απαιτήσεων της εφορίας.

Προβλέπει σ’ αυτές τις συνθήκες της κρίσης εξοντωτικά πρόστιμα, για διάφορες “φορολογικές παραβάσεις”.

Και όλα αυτά την ίδια στιγμή που:

Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δείχνουν τη δραματική μείωση του εισοδήματος της λαϊκής οικογένειας κατά 20% μόνο το 2012, τη δραματική αύξηση της φορολόγησης και το 1 εκατομμύριο Ελληνες που ζουν κάτω απ’ το όριο της φτώχειας. Η κυβέρνηση συνεχίζει το όργιο της προπαγάνδας περί “φοροαποφυγής” κ.λπ.

Είναι καθαρό:

Το Ν/Σ είναι ενταγμένο στη συνολική επίθεση της κυβερνητικής φιλομονοπωλιακής πολιτικής ενάντια στους αυτοαπασχολούμενους, ενάντια στη λαϊκή οικογένεια. Δείχνει ότι η επίθεσή τους, δεν έχει τελειωμό. Φανερώνει, για άλλη μία φορά, τους σκοπούς τους. Μία απάντηση μόνο μπορεί να υπάρξει. Ανασύνταξη των Σωματείων
και των Ομοσπονδιών, λαϊκή συμμαχία για την ανατροπή της βάρβαρης κυβερνητικής πολιτικής και των κομμάτων που την υπηρετούν, με στόχο οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, η λαϊκή οικογένεια να γίνουν αφέντες στον τόπο τους.

Η ΤΟΠΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Π.Α.Σ.ΕΒΕ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει