«Η Τουρκία θα φιλοξενήσει τον τελικό του Champions League τον Αύγουστο»


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 6 Μαΐου 2020, 15:58

Η Τουρκία σχεδιάζει να φιλοξενήσει τον Αύγουστο τον τελικό του Champions League, ο οποίος αναβλήθηκε μετά την πανδημία του κορωνοϊού, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Νιχάτ Οζντεμίρ. Η καταληκτική αναμέτρηση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 30 Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη, ωστόσο η UEFA προχώρησε στην αναβολή του τελικού, εξαιτίας της έξαρσης του COVID-19.

Στο μεταξύ, ο Οζντεμίρ ανακοίνωσε ακόμα ότι το τουρκικό πρωτάθλημα θα αρχίσει πάλι στις 12 Ιουνίου και πως στόχος είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν στις 26 Ιουλίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επτά αγωνιστικές που θα διεξαχθούν Σαββατοκύριακο και μια «εμβόλιμη» ημέρα που θα πραγματοποιηθεί μεσοβδόμαδα. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας δήλωσε πως οι ομάδες θα δώσουν τους αγώνες τους στις πόλεις τους και τα γήπεδά τους, προσθέτοντας ότι δεν εξετάστηκε το ενδεχόμενο να διεξαχθούν παιχνίδια σε μια μόνο πόλη.

«Θεού θέλοντος, θα ολοκληρώσουμε τα πρωταθλήματά μας στο τέλος Ιουλίου. Θα απονείμουμε τα τρόπαιά μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια θα “κλείσουμε” τη σεζόν με τη διεξαγωγή του τελικού του Champions League τον Αύγουστο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Οζντεμίρ σε συνέντευξη Τύπου, η οποία μεταδόθηκε τηλεοπτικά.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 6 Μαΐου 2020, 16:06

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει