Η χριστουγεννιάτικη αγορά στην Κλουζ Ναπόκα μία από τις “παραμυθένιες” της Ευρώπης


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019, 14:55

Μία από τις “παραμυθένιες” χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης, που μεταφέρουν έστω και νοερά τους επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους τις ημέρες των εορτών σε ένα “μαγικό” περιβάλλον, είναι αυτή που βρίσκεται στη ρουμανική πόλη Κλουζ-Ναπόκα, αναφέρει ο οργανισμός European Best Destinations (EBD).

Οι καλύτερες χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης προκύπτουν από τη ψηφοφορία περισσότερων από 280.000 επισκεπτών από όλο τον κόσμο και η αγορά της Κλουζ-Ναπόκα καταλαμβάνει την 8η θέση, με 14.442 ψήφους.

Την πρώτη θέση κατέλαβε η χριστουγεννιάτικη αγορά της Βουδαπέστης, συγκεντρώνοντας 39.448 ψήφους, ενώ στην κορυφή είχε βρεθεί πριν ένα έτος η χριστουγεννιάτικη αγορά στο Ζάγκρεμπ με 38.830 ψήφους.

Στις δέκα πρώτες κορυφαίες χριστουγεννιάτικες αγορές περιλαμβάνεται και άλλη μία από τα Βαλκάνια και συγκεκριμένα του Νόβισαντ στη Σερβία.

«Τι περιγράφει καλύτερα την χριστουγεννιάτικη αγορά στην Κλουζ-Ναπόκα; Είναι ο εορτασμός ολόκληρης της οικογένειας. Ένας κόσμος παραμυθιού ανοίγει τις πύλες του για τους επισκέπτες» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην παρουσίαση του οργανισμού EBD.

Η χριστουγεννιάτικη αγορά στην Κλουζ – Ναπόκα θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019, 14:55

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει