Η Ωραία και το Τέρας


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019, 14:00

Η Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας θα συμμετέχει στην εκδήλωση Beauty & the Beast, στις 14-15 Δεκεμβρίου 2019.

Μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για αναβάτες, ένας παραλληλισμός του παραμυθιού “Η Πεντάμορφη και το Τέρας”, με «ωραία» τις κλασικές μοτοσυκλέτες και «τέρας» τις custom, ή αν θέλετε και το αντίστροφο, ανάλογα τη μοτοσυκλετιστική κουλτούρα και τα γούστα του καθενός. Όπως στο παραμύθι δύο εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες τους ενώνει η αγάπη, έτσι και εδώ δύο “αντικρουόμενες” κατηγορίες αναβατών τους ενώνει η αγάπη για τη μοτοσυκλέτα. Θα πραγματοποιηθούν δύο διαγωνισμοί, για την καλύτερη κλασική και custom της χρονιάς, με συμμετοχή των επισκεπτών στην ψηφοφορία μέσα από την εφαρμογή για κινητά «Μοtorcycle Events».

Τόπος διεξαγωγής η πρόσφατα ανακαινισμένη Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ, στο λιμάνι του Πειραιά. Ένας ιδιαίτερος χώρος που ταιριάζει απόλυτα στο concept της εκδήλωσης, o οποίος διαθέτει και ένα μεγάλο parking για τις μοτοσυκλέτες και τα αυτοκίνητα των επισκεπτών. H εκδήλωση, εκτός από ψυχαγωγικό έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μιας και θα συμμετέχουν τα Ε.Ε.Ε.Ε.K Πειραιά Σχολεία Ειδικής Αγωγής, τα οποία θα έχουν δικό τους χώρο όπου θα διαθέτουν αντικείμενα που έχουν κατασκευάσει τα παιδιά σε χαμηλές τιμές. Επίσης θα δέχονται και δωρεές εκ μέρους συμμετεχόντων και επισκεπτών, σε γραφική ύλη (μαρκαδόρους, μπογιές, χαρτί Α4) που την έχουν μεγάλη ανάγκη.

Η εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, της UNESCO (Παράρτημα Πειραιώς & Νήσων) και του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς.

Σας περιμένουμε εδώ


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019, 14:00

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει