Η Jeep κάνει έκπτωση έως 15.000 ευρώ στους τρίτεκνους


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020, 12:02

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα αυθεντικό τετρακίνητο SUV με εξαιρετικές δυνατότητες εντός και εκτός δρόμου, καθώς και τη μέγιστη πρακτικότητα και ευρυχωρία στην καλύτερη τιμή, προσφέρει η Jeep στις οικογένειες με τρία παιδιά.

Η ελληνική εισαγωγική εταιρεία διαθέτει στους τρίτεκνους τις κορυφαίες εκδόσεις του Compass με συνολικό όφελος που ξεπερνά τα 15.000 ευρώ. Μάλιστα, τα αυτοκίνητα που έχει επιλέξει η Jeep φέρουν τα πλουσιότερα πακέτα εξοπλισμού (Longitude, Limited και Night Eagle), έτσι ώστε, η οικογένεια να απολαμβάνει τα υψηλότερα επίπεδα άνεσης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του Jeep Compass με «family bonus», αποτελεί η diesel έκδοση Limited 2.0 Multijet 4×4 με το αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων, καθώς η τιμή πέφτει από τα 40.050 ευρώ* στα 23.200 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Όλες οι εκδόσεις καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση 4 ετών με ισχύ έως 160.000 χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

*Η τιμή και το όφελος προκύπτουν από τη συνδυασμό του οφέλους μέσω της απαλλαγής καταβολής Ε.Τ.Τ. για τρίτεκνες οικογένειες και την προωθητική ενέργεια της Jeep.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020, 12:02

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει