«Θέλω η ομάδα μου να αποτελείται από μαχητές»


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019, 16:08

Ο Μάσιμο Καρέρα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και δήλωσε ότι η ομάδα του θέλει να αποτελείται από μαχητές. Ο 55χρονος Ιταλός προπονητής μίλησε στην κάμερα του AEK TV:

 

 

-Πώς αισθάνεστε έπειτα από την υπογραφή του συμβολαίου σας;

 

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που έχω υπογράψει. Ευχαριστώ την ΑΕΚ που μου έδωσε τη δυνατότητα να έρθω σε ένα μεγάλο κλαμπ. Θα δώσω την ψυχή και το σώμα μου για να πάει η ΑΕΚ ψηλά».

-Ποιοι είναι οι στόχοι σας με την ΑΕΚ;

«Θέλω μια ομάδα που να παίζει ποδόσφαιρο. Όταν τελειώνει το παιχνίδι η φανέλα να είναι ιδρωμένη. Να βγάζει πάθος μέσα στο γήπεδο. Νομίζω αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να βγαίνει η ομάδα από το γήπεδο και να τα έχει δώσει όλα. Θέλω η ομάδα μου να είναι μαχητική».

-Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας από τις πρώτες σας επαφές με τους ανθρώπους της ΑΕΚ;

«Αν βρίσκομαι εδώ είναι επειδή είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος από τις επαφές που είχαμε».

-Τι γνωρίζετε για την ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο;

«Ξέρω ότι η ΑΕΚ είμαι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα, με πολλούς οπαδούς στην Αθήνα και πάρα πολλούς οπαδούς σε όλη την Ελλάδα. Θα κάνω τα πάντα για να κάνω τον κόσμο της ΑΕΚ χαρούμενο».

-Στη Μόσχα οι οπαδοί της Σπαρτάκ σας αγάπησαν πολύ. Πιστεύετε ότι θα γίνει το ίδιο και στην ΑΕΚ;

«Ο στόχος μου είναι αυτός, να με αγαπήσουν το ίδιο και στην Ελλάδα. Δεν είναι απλό, γιατί στο ποδόσφαιρο είναι πιο απλό το να μιλάς για νίκες, από το να τις πετυχαίνεις. Είμαι εδώ, στην ΑΕΚ, γιατί είναι ένα σοβαρό κλαμπ, με φιλοδοξίες και με ένα πρότζεκτ να δημιουργήσει μια μεγάλη ομάδα».

-Θα θέλατε στείλετε ένα μήνυμα στους οπαδούς της ΑΕΚ;

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θέλω η ομάδα να τα δίνει όλα στο γήπεδο, να ιδρώνει τη φανέλα. Εγώ θέλω η ομάδα μου να αποτελείται από μαχητές που να το παλεύουν μέχρι το τελευταίο λεπτό».


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019, 16:12

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει