Θαυμαστής του Άνταμ Σάντλερ έγραψε δοκίμιο


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020, 21:11

Ο Άνταμ Σάντλερ έχει λεγεώνες θαυμαστών, αλλά τις έχει επισκιάσει ο Eloy Lugo. Αυτό συνέβη, επειδή ο Lugo παρακολούθησε 638 ώρες περιεχομένου με τον Αμερικανό ηθοποιό και κωμικό μέσα σε μόλις 365 ημέρες.

Το Netflix έκρινε ότι το κατόρθωμα του Lugo είναι τόσο εντυπωσιακό που του ανέθεσε να γράψει ένα δοκίμιο για την εμπειρία.

«Ήμουν 9 ετών όταν είδα την πρώτη μου ταινία με τον Άνταμ Σάντλερ» γράφει ο Lugo. «Κάθε Παρασκευή, η γιαγιά μου πήγαινε τα αδέρφια μου και εμένα στον κινηματογράφο μετά το σχολείο. Μια μέρα του χειμώνα το 1995, μας πήγε να δούμε την ταινία «Μπίλι Μάντισον». Στον μυαλό ενός μαθητή της τετάρτης τάξης, ήταν τέλεια. Ο Μπίλι ήταν ανόητος και παράξενος, γλυκός και καλοπροαίρετος… Η απεικόνιση από τον Σάντλερ αυτού του άντρα-παιδιού που έχει κολλήσει στη μόνιμη εφηβεία με εντυπωσίασε αμέσως» αναφέρει.

O Lugo εξηγεί ότι έπαιρνε μαζί του στον κινηματογράφο ένα κασετόφωνο όταν πήγαινε να δει ταινίες του Σάντλερ, ώστε να μπορεί να ηχογραφήσει την ταινία και να την ακούει αργότερα για να απομνημονεύει τους διαλόγους.

Ως αγαπημένη του ερμηνεία του Σάντλερ, ο Lugo ξεχωρίζει εκείνη στην ταινία «Uncut Gems».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020, 21:11

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει