«Θα είμαστε παρόντες σε κάθε πλατεία»


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020, 15:53

Χρυσοχοΐδης από τη Θεσσαλονίκη για την Covid-19: «Θα είμαστε παρόντες σε κάθε πλατεία»

Στη συμβολή της αστυνομίας στην τήρηση των μέτρων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του κορωνοϊού, αναφέρθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ο οποίος επισκέφθηκε, σήμερα Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης όπου συναντήθηκε με υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, αναφερόμενος στο συγκεκριμένο θέμα τόνισε: «Θα είμαστε παρόντες σε κάθε πλατεία, σε κάθε περιοχή, σε κάθε αγορά προκειμένου να αντιμετωπίσουμε με ευθύνη, σε συνεργασία με τους πολίτες, αυτόν τον μεγάλο εχθρό που έχει εμφανιστεί εδώ και λίγους μήνες, στη ζωή μας. Όσοι σέβονται τον εαυτό τους, όσοι νοιάζονται για τον συμπολίτη και τον συνάνθρωπό τους, όσοι αγαπάνε την πόλη, φοράνε μάσκα. Η Θεσσαλονίκη έχει σταματήσει πολλούς εχθρούς. Είναι βέβαιο ότι και τώρα, μπορεί με τις δράσεις της και την ευθύνη των πολιτών της να αντιμετωπίσει αυτόν τον αόρατο εχθρό».

Παράλληλα, ο υπουργός συνομίλησε με τους αξιωματικούς της Θεσσαλονίκης για τις δράσεις της ΕΛ.ΑΣ., επισημαίνοντας τα ήδη ορατά αποτελέσματα στη μείωση της εγκληματικότητας.

Παράλληλα, παρουσίασε τη νέα ομάδα «ΔΡΑΣΗ» που ειδικεύεται στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, χρησιμοποιώντας δίκυκλα οχήματα. Η συγκεκριμένη ομάδα έρχεται να προστεθεί στους 277 νέους αστυνομικούς που έχουν ήδη τοποθετηθεί στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, από την ανάληψη καθηκόντων της κυβέρνησης έως σήμερα.

Εκανε ειδική μνεία στους 50 αστυνομικούς που, εδώ και λίγους μήνες, δρουν στους δήμους Βόλβης και Δέλτα όπου υπάρχουν πολλές δομές προσφύγων και μεταναστών. Ενώ για το μεταναστευτικό, ο υπουργός ανακοίνωσε την πρόσληψη 800 νέων συνοριοφυλάκων.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020, 15:53

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει