Θρίαμβος για τα μοντέλα του Groupe PSA Peugeot CitroenΠρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020, 09:33

Peugeot e-Expert, Citroen ë-Jumpy και Opel Vivaro-e ήταν οι μεγάλοι νικητές στα βραβεία «International Van of the Year 2021». Τα τρία μοντέλα του γαλλικού ομίλου απέσπασαν τον πολυπόθητο τίτλο για το κορυφαίο ελαφρύ επαγγελματικό van της χρονιάς.

Πρόκειται για τον σπουδαιότερο τίτλο στα επαγγελματικά οχήματα, εκεί όπου ξεχωρίζουν οι καλύτεροι. Ο νικητής αναδεικνύεται από την ψήφο της αρμόδιας επιτροπής του IVOTY, που αποτελείται από 25 δημοσιογράφους (Ευρώπη, Ασία, Τουρκία) που εκπροσωπούν ισάριθμα περιοδικά εξειδικευμένα σε αυτήν την αγορά.

Τα ηλεκτροκίνητα van του Group PSA επικράτησαν στον διαγωνισμό και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα. Έλαβαν 131 βαθμούς, έναντι 55 του δεύτερου Mercedes-Benz e-Sprinter και 36 βαθμών του τρίτου Ford Transit Trail/Active.

Ο Xavier Peugeot, αντιπρόεδρος της επιχειρηματικής μονάδας Light Commercial Vehicles του Groupe PSA δήλωσε για την επιτυχία: «Είμαστε περήφανοι για την βράβευση με τη σημαντικότερη διάκριση της αυτοκινητοβιομηχανίας, η οποία αποδεικνύει την επιτυχία των κόμπακτ van που κατασκευάζουμε, και τα οποία εξελίχθηκαν με μοναδικό σκοπό η ηλεκτροκίνηση να μην περιορίζει σε καμία περίπτωση τη δουλειά των πελατών μας.

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020, 09:33Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει