Θρίλερ με την εξαφάνιση 7χρονης στο Παγκράτι


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020, 20:34

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση της εξαφάνισης της 7χρονης Βαλεντίν από το Παγκράτι στις 23 Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους, καθώς βγαίνουν στη δημοσιότητα καινούρια στοιχεία. Σύμφωνα με πληροφορίες τηλεοπτικών εκπομπών, οι έρευνες πλέον επικεντρώνονται στον πατέρα της αγνοούμενης μαθήτριας, με σκοπό να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο στην υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισή της. 

Ο πατέρας της 7χρονης κλήθηκε εκ νέου για κατάθεση και διαπιστώθηκε πως είχε στην κατοχή του πλαστά έγγραφα παραμονής στη χώρα. Αυτό στάθηκε ως αφορμή για την περαιτέρω εξέτασή του, αλλά και του κοντινού του περιβάλλοντος, για να ερευνηθεί το ενδεχόμενο διακίνησης ή παράνομης υιοθεσίας σε χώρες του εξωτερικού. 

Η νέα κλήση για κατάθεση του πατέρα στην Ασφάλεια έγινε όταν οι Αρχές αντιλήφθηκαν από δήλωσή του σε τηλεοπτικό σταθμό, στην οποία υποστήριξε ότι τον είχαν πλησιάσει από μια ΜΚΟ, προτείνοντάς του να δώσει το ανήλικο κορίτσι για υιοθεσία. Αμέσως, οι Αρχές κατάσχεσαν το κινητό τηλέφωνό του. 

Κατά πληροφορίες, στο κινητό του τηλέφωνο βρέθηκαν επικοινωνίες με άτομα από τη Γαλλία, πριν και μετά την εξαφάνιση της Βαλεντίν. Σύμφωνα με τα έως τώρα γνωστά στοιχεία, στη Γαλλία βρίσκεται η πρώην σύντροφος του πατέρα της 7χρονης και διερευνάται το ενδεχόμενο η συγκεκριμένη γυναίκα να πήρε μαζί της την ανήλικη, με σκοπό να τη δώσει για υιοθεσία, λαμβάνοντας χρηματικό ποσό.

Υπενθυμίζεται πως παρά την εξαφάνιση της ανήλικης κοπέλας στις 23 Δεκεμβρίου -κατά τα λεγόμενα του πατέρα- ο ίδιος ενημέρωσε τις Αρχές την επόμενη ημέρα, υποστηρίζοντας πως έψαξε να τη βρει για λίγο πεζός και μετά επέστρεψε στο σπίτι τους, όπου τον πήρε ο ύπνος.   

Στο πλαίσιο της έρευνας η Ελληνική Αστυνομία συνεργάζεται με τις γαλλικές Αρχές, την Europol και την Interpol.

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020, 20:46

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει