Θύμα ληστείας η χήρα του Αλέκου Σακελλάριου


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019, 10:28

Η Τίνα Σακελλάριου έπεσε θύμα ληστείας στο σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας, με τους άγνωστους διαρρήκτες να μπαίνουν στην οικία που έζησε με τον μεγάλο σκηνοθέτη και να την κάνουν… φύλλο και φτερό.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στην Espresso, άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της στην Ευελπίδων, το έκαναν άνω κάτω και έφυγαν παίρνοντας ρούχα, τσάντες και κοσμήματα αξίας 35.000 ευρώ. Ταυτόχρονα, όμως οι ληστές πήραν και τον «θησαυρό» του Αλέκου Σακελλάριου που κρατούσε η γυναίκα του ως κόρη οφθαλμού, όλα αυτά τα χρόνια. Πρόκειται για κειμήλια μεγάλης συναισθηματικής και πολιτιστικής αξίας.

Συγκεκριμένα, οι ληστές πήραν τη συλλογή με τις χρυσές πένες του, με τις οποίες έγραφε τα σενάρια των ταινιών, αλλά και τα χρονογραφήματα και ευθυμογραφήματά του που δημοσιεύονταν σε εφημερίδες.

«Ζω μαύρες γιορτές. Όλα έγιναν μέρα μεσημέρι λίγο πριν τα Χριστούγεννα στο κέντρο της Αθήνας. Έφυγα από το σπίτι στις 3 το μεσημέρι και επέστρεψα στις 5 και μισή το απόγευμα. Οι διαρρήκτες τα πήραν όλα: ρούχα, κοσμήματα, τσάντες, τις χρυσές πένες του Αλέκου μου. Είμαι ακόμη σε κατάσταση σοκ», ανέφερε χαρακτηριστικά η χήρα του αείμνηστου σκηνοθέτη.

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019, 10:33

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει